Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

KorcsokDániel

Tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

    soha

Minden, amit KorcsokDániel posztolt

  1. KorcsokDániel

    Vezetékes telefon

    2015 08 18.-án megcsinálták a telefont és már műlödik !Köszönjük !
  2. KorcsokDániel

    Vezetékes telefon

    2015 07 27 -ig még nem jött ki egy szerelő sem beállítani vagy megjavítani a telefont ! A telefont a mai napig nem lehet felhívni ...! Miféle bohóc színtársulat ez a TELECOM....?
  3. KorcsokDániel

    Vezetékes telefon

    Köszönöm hogy válaszoltál !Már eltelt 1 hónap és még mindig nem jött ki szerelő !81 éves anyukám és én az 59 éves fia sem értünk a szoftverfrissítéshez...!Sajnos !Érthetetlen hogy még eddig nem értek ide a szerelők !Én is és anyukám is bement már 3 -szor bejelenteni a hibát !Lehet hogy kilépünk ettől a szolgáltatótól akik csak egy irányú telefonálást tesznek lehetővé és 1 hónapja ki sem jönnek megszüntetni a hibát......!
  4. KorcsokDániel

    Vezetékes telefon

    Tisztelt Telekom Vezetősége és szerelői ! A kábeltelefonunkat 1 hete nem lehet felhívni !549792562 a HIBAJEGY AZONOSÍTÓ ! Most szerelte át a szerelő kábeltelefon rendszerre és azóta nem lehet a telefont felhívni ! Amikor a szerelő elment a hiba azonnal kiderült !Azóta sem lehet felhívni a telefont ! Gratulálok a jól( vagy rosszúl ) kiképzett szerelőiknek akik ki sem próbálják hogy működik-e az általuk szerelt telefon ! Amennyiben még egy hétig nem csinálják meg a telefont fel lesz mondva a szerződés !Olyan telefontársasággal kötünk szerződést amelyiknél hívni és hívást fogadni is lehet !!!!2015. 06. 20 . Budapest  Mivel 1 hete rögzítették a hibát és semmit sem csináltak készüljenek fel egy perre amennyiben a 81 éves Anyámnak baja esne és későn fedezzük fel a felhívhatatlan telefon miatt !!!Ez a telefon csak miatta van előfizetve ....!!! Intézkedjenek !!!
×
×
  • Új...