Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag3535

Tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag3535 eredményei

  1. Tegnap próbálgattam, és a következő lett a megoldás: imap.valami.hu:993 smtp.valami.hu:587
  2. Sziasztok! Meg tudná esetleg valaki mondani, hogy kábelnetes elérés alatt, mi az STMP kapcsolódás menete? DSL-nél ugye szükség van a felhasználói név/jelszó párosra, de kábelnet esetén nincs szükség ilyen fajta azonosításra.
  3. Nincs tesztelve, nem is hoztak kábelt, mert alapból wifisként lett indítva a szolgáltatás. Másrészről avval jelenleg nem vagyunk előrébb ha megy a vezetékes, mivel sem a ZTE modemem/routeren sem a wifire kapcsolód laptopon nem történt semmi módosítás. Igen, csak a szuperszervíz kiszállási díjából vehetek egy új vezeték nélküli routert, tehát erősen patt helyzet.
  4. Az egyik ismerősömnél 2016.12.16-a óta nem megy a ZTE típusú modem/router wifin történő internet szórása. A jelenség az, hogy jel van, de nem nincs rajta internet. Elhajthat-e az ügyfélszolgálatos kolléga azzal az üzenettel, hogy a Telekom nem nyújt wifis szolgáltatást, és őket nem kötelezi semmi ennek a hibának a javítására, ha ő úgy látja, hogy minden rendben van az eszközzel?
  5. Sajnos itt az IPTV nem igazán játszik, mivel a Netmánia S csomag névleges sebbéségének maximum a felét, ha tudja a vonal. Így csak a SAT Tv-t választhatjuk, csak azt nem tudom, hogy ehhez lehet-e igényelni, vagy csak kizárólag IPTV-hez.
  6. Sziasztok!   Milyen feltételekkel lehet igényelni a hagyományos ADSL modem helyett WIFI--vel rendelkező modellt?   Köszi a választ előre is!
×
×
  • Új...