Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Bokorka

Tag
  • Tartalmak

    10
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Bokorka eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  1. Bokorka

    Tetris 50p

    Sziasztok. Igen kedves @teherwagon, tudom, hogy itt ügyfelek vannak, de azért akad néhány Telekomos is, gondoltam nem kell hívnom az ügyfélszolgálatot, hanem kapásból válaszol valaki. Szóval a díjcsomagváltás miatt kaptam kompenzációnak 50 perc lebeszélhetőséget. Nem publikus díjcsomag. Egyébként lakossági, és nem üzleti. Szép napot kívánok mindenkinek!
  2. Sziasztok! Régi díjcsomagról váltott át a Telekom új díjcsomagra, ahol a hanghívásoknál nincsen díjcsomag (0 perc). A számlán mégis megjelent egy Tetris 50p feliratú díjcsomag melynek havi díja is van. Mi a manó az?
  3. http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/tarifak/husegprogram/programrol/pontbevaltasIdézet:Mobiltelefonod segítségével sokféle termék (pl. mozijegy) vásárlásához is felhasználhatod Kapcsolat pontjaidat. A vásárlás előtt a Mobilvásárlás Önkiszolgáló Felületen beállíthatod, milyen arányban kívánod felhasználni beváltható Kapcsolat pontjaidat. Ha a pontkedvezmény mértéke nem éri el a 100%-ot, a fennmaradó összeget a havi Univerzális számláddal egyenlítheted ki.Tehát irány a mobil vásárlás önkiszolgáló felülethttps://mvbelepes.t-mobile.hu/cmps/201login.jsp A felület jelenleg nem működik, így javaslom, hogy a beállítás miatt hívd az ügyfélszolgálatot.
  4. 2 hete próbálom beállítani az e-számlát az online felületen, sikertelenül, technikai hiba üzenet jelenik meg.Hívom az ügyfélszolgálatot, ott sem sikerül, szerintük folyamatban van.Mi lesz így az e-pack kedvezménnyel? :(
  5. Már megvan a pdf is.Nekem rendszeres, hogy kapok értesítőt a számláról, de még nem tudom a felületen megtekinteni pdf formátumban. Most egy kicsit hosszúnak tünt az idő, ezért írtam. De végül is minden OK.A távszámla az más, oda később érkezik meg a számla, és onnan akkor jön az értesítő, amikor már fent van a számlakép is.
  6. Sziasztok,kaptam e-mail-t, de nem volt fent számlakép,mostmár alakul :) jelenleg már van csv és xml formátum.
  7. Sziastzok,mikor töltódnak fel az augusztusi fizetési határidejű számlák szálaképei? Van valami hiba, vagy csak az enyémeg hiányoznak?
  8. A probléma bejelentkezés után van, amikor is eredményül azt kapom, hogy ez a lap nem jeleníthető meg.
  9. pl ez: http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/tarifak/szolgaltatasok/mobilvasarlas/mobilvasarlas/beallitasok
  10. Sziasztok! Miért nem működik a link?  Hol tudom beállítani, hogy a kapcsolatpontokból vonjon először mobil vásárlás esetén? Köszönöm
×
×
  • Új...