Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

csakalinuxjo

Új tag
  • Tartalmak

    6
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit csakalinuxjo posztolt

  1. Tisztelt Telekom! Magentás előfizető vagyok (TV, Telefon, Internet és Mobil). A mobil csomagom Mobil L + korlátlan NET. Telefonom: Huawei P30 Pro VOG-L29. Bekapcsoltam a készülékemen a Wifi-hívás opciót. Preferált hálózatnak a mobilszolgáltatást kapcsoltam be. Kettő kérdésem van: 1. Kell -e a Wifi-hívás miatt plusz havi és/vagy percdíjjat fizetnem és kell e aktiválnom a Telekom weboldalán is vagy ügyfélszolgálaton? 2. Ha át kapcsolom 4G vagy Wifi -re a preferált hálózatot, akkor drágább lesz a telefonálás? Örömmel olvasnék erről a honlapjukon is és várom válaszukat itt vagy az email címemen: *****@gmail.com Üdvözlettel: **** Nándor
  2. csakalinuxjo

    sebesség akkor mennyi is?

    Szia! Mivel elérhető volt a 100 Mbit/s sebesség nállad, nem hiszem, hogy csökkentenék. A szolgáltató arra törekszik, hogy bővítse az elérhetőséget, ez az érdeke neki is. Ez valami technikai hiba lehet, beszélj a szolgáltatóddal ezzel kapcsolatban! Fel fogják venni hibajelentésként.
  3. csakalinuxjo

    F@st 5655v2 AC 2.4 GHz vs 5GHz

    Az án szolgáltatói routeren a 2.4 és 5 Ghz -es is ugyanazon az SSID -n látható, így automatikusan kapja a mobilom a frekvenciát.
  4. csakalinuxjo

    Wifi

    A forgalomirányító (router) és kapcsoló (switch) eszközök beállításainál lehet alkalmazni MAC cím szűrést, hogy csak bizonyos gépek tudjanak hozzá férni az internethez.
  5. csakalinuxjo

    NET 1000

    Üdvözlöm Telekom fórum! Magenta 1 előfizetésem van, TV, Telefon, Internet és Mobil. 2019 szeptember 9-én váltottam NET 500 csomagról Net 1000 -re. Még a Telekom fiókomban sem látszik, hogy aktív lenne, de még az új modem se jött meg. Még nem telt el egy hét, ezért nem panaszkodok. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi idő után illendő érdeklődni a szolgáltatónál, hogy mikor jönnek beszerelni az új modemet, mert nem szeretnék tolakodónak tűnni? Továbbá, mekkora sebességem marad az asztali számítógépem számára az 1000 megabitből 3 tévé egyidejű használata és kettő wifi -s mobil böngészés mellett? Válaszát előre is köszönöm.
  6. Hát, nekem már kéthete van magentám, működik is, de a telekom oldalon belépve még a régi csomagot mutatja. Csomagváltás folyamatban ....
  7. Az Ubuntu egy dél-afrikai erkölcsi ideológia, amely az emberek összetartozását és egymás közötti kapcsolatát állítja középpontba. A szó a zulu és xhosa nyelvekből származik. A hagyományos afrikai fogalomként megjelenő Ubuntut az új Dél-Afrikai Köztársaság alapító alapelvei egyikeként tisztelik és egy afrikai újjászületés eszméjéhez kapcsolódik.

    Az Ubuntu alapelv közelítő fordítása „emberség mások felé”. Egy másik fordítás lehet: „hit az összetartozás emberiséget átfogó univerzális kötelékében”

     

    „Az ubuntu szellemében cselekvő ember nyitott és segítőkész, másokkal szemben pozitív, a többiek képességeit és lehetőségeit nem érzi fenyegetésnek, megfelelően magabiztos mivel tudja, hogy egy nagyobb egész része. Megalázónak érzi, ha másokat megszégyenítve, megalázva, megkínozva vagy elnyomva lát.”

     
     --Desmond Tutu érsek

    Szabad szoftver alapú platformként az Ubuntu operációs rendszer az ubuntu szellemiségét viszi a szoftvervilágba.

    1. bereczpatrik2003@gmail.com

      bereczpatrik2003@gmail.com

      PATRIK egy hónapig ingyen kérem a

      BE56

×
×
  • Új...