Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5279

Tag
  • Tartalmak

    27
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag5279 posztolt

  1. Végre ki lett cserélve a modem remélem jól fog működni. Ettől független rosszul indult a dolog mert a telefon nem működik. most megint hívjam a hibajelentőt, vagy van más megoldás? Köszi előre is a választ.

     

  2. Volna még egy olyan kérdésem, hogy azt mi okozhatja, hogy a kép kimerevedik egy rövid időre utána megy tovább a műsor. Ez napi szinten többször előfordul ez akkor lényeges amikor a filmben vagy bármilyen jelenetben fontos a részlet és nem tudom, hogy a szereplő mit válaszolt illetve mit mondott.

    Az óta csak egyszer indult újra  napi szinten ez még belefér, legalább is amikor néztem az adást illetve interneteztem. A képmegállás az napi több alkalom van, lehet hogy ez is modem hiba sajnos én ezt nem tudhatom.

  3. Nálam a D-link nem működik egyáltalán Tc, Cisco stb okés. Cisco is addig amíg nem szárad ki teljesen,, 

    Volna még egy olyan kérdésem, hogy azt mi okozhatja, hogy a kép kimerevedik egy rövid időre utána megy tovább a műsor. Ez napi szinten többször előfordul ez akkor lényeges amikor a filmben vagy bármilyen jelenetben fontos a részlet és nem tudom, hogy a szereplő mit válaszolt illetve mit mondott.

  4. Nekem a 3925-ös pont ezt csinálta. Firmware bug volt. Vissza kellett tenni egy régebbit és megszűnt a hiba. TC 7200-ast még véletlenül se. Akkor ipari hulladék nem létezik még egy a földön. Mondjuk a dlink se sokkal jobb, de ha már választani kell......

    Nem vagyok Cisco ellenes, csak amennyire Te is. :P

    Most még ok. ahogy lesz változás fogom jelezni, ha így marad nekem megfelel.

  5. Erről hogy ki mit hogy nem kívánok itt beszélgetni veled. Főleg hogy két külön csapat felel az általad leírtakért + közismerten Cisco ellenes vagy ezért mind1 is.

    Én hidd el, hogy feleslegesen nem írogatok engem a mostani hiba érdekel csak, olyan is volt, hogy ki írta nem kapcsolódik az internethez a tv.

    Mindentől független most működik most is azt nézem.

  6. De ha a hiba azzal van? 

    Igazad van de egy olyan törzs vásárló mint én vagyok a T-Home-nál csúnya dolog, hogy figyelmen kívül hagyják, hogy örök életemben az Ő előfizetőjük voltam. Egy elavult modem lecserélése nem olyan nagy gond szerintem. Szerintem meg érdemelném hozzátéve, hogy volt vele sok probléma.

  7. Ezért javasoltam,hogy telefonon jelentsd be. Cisco EPC3925 egy kifutott modell már, régóta nincs a Telekomak se belőle, csak használt,jellemzően újraindulgatás sípolás jelzi,hogy lassan be adja a kulcsot... 1412 ügyfélszolgálati telefon számon a 4 / 2 menüpontban jelentsd be, már rég kicserélték volna egy D-Link DCM704B vagy Technicolor TC7200.20-ra. :)

    Ui: Van valami különösebb oka,hogy nem telefonon jelezted a hibát?

    Azt írtam már az elején, hogy telefonon jelentettem be 23-án először és 24-én ki lett "javítva" 25-én jó volt azóta megint nem, én nem értek hozzá és nem mondhatom, hogy cserélje ki a szerelő ez az Ő dolga, főleg ha kifutott termék. Megérdemelném mivel örök idők óta T-Home-os vagyok és már 63 éves vagyok másik szolgáltatónál nem is voltam!

  8. Köszi majd leírom mi történt szerintem akkor holnap biztos jelentkeznek.

    A pár napon már túl vagyunk és még semmi változás, nem jelentkezett senki. Tegnap előtt újraindult egy esti műsorban a modem legalább hatszor elég bosszantó de szinte minden nap, pontosan nem tudom mert azért nem ülök állandóan a TV előtt.

  9. E-mailben adtad le a hibát? Annak több nap az átfutási ideje,eddigi tapasztalataim szerint. Ezért nem jelentkezett ezidáig még senki sem :(

    Hibát mindig telefonon ajánlott bejelenteni a 1412 ügyfélszolgálati telefon számon a 4 / 2 menüpontban.

    Köszi majd leírom mi történt szerintem akkor holnap biztos jelentkeznek.

  10. Modem vagy táphibának tűnik. Ha Cisco EPC3925 modem, akkor meg élből nem meglepő, rengeteg a hibás darab.

    Reméljük a csere tényleg megoldotta.

    A csere még nem történt meg, idáig nem jött a szerelő. A modem az stimmel arról van szó remélem ki fogják cserélni.

     

  11. Szintén Hódmezővásárhelyi vagyok,abban a városrészben ahol én vagyok nem tapasztaltam hibát a szolgáltatásokban.

    Bízok benne, hogy egy modem csere megoldja a problémát, idáig még nem jelentkeztek.

  12. Az a lényeg, hogy a villogó kicsi fények a modemen el tűnnek egy pillanatra és  utána folyamatosan előjönnek addig nincs tv internet és telefon ez 120 Mbit-es internet mellett ami nagyon idegelő minden féleképp!

×
×
  • Új...