Törölt_tag5285

Tag
 • Tartalmak

  12
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag5285 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Sajnálattal olvasom a fentieket... Egy adalék: az Amiko box - amit azóta is vidáman használunk és jó - ugyanilyen késlekedve kapcsol ki, 2-3 perccel a kikapcsológomb megnyomása = "képeltűnés" után. Az üzletben rákérdeztünk, és állítólag ez normális. Remélem, hogy igazuk van...
 2. Annyiban "örülök", hogy más is tapasztalta a gondot, mert végre nem néztek teljesen *****nek... Egyébként szerencse, hogy nem vetted, mert a pénzt visszaszerezni enyhén szólva sem volt egyszerű: senkinek nem kívánom azt a tortúrát, amit velem művelt a tékom, de ez már egy külön sztori lenne... végül sikerült, ez a lényeg visszakapnom!
 3. Amiko Mini T2/Cable box HDMIvel csatlakoztatva: 10 perc alatt kész a megoldás, minden ok
 4. Köszönöm, ma fogok kipróbálni egy másik lehetőséget és kiderül.
 5. Másik scartos eszköz volt rajta előtte, nem volt gond vele. De már nem próbálom ki mással, mert sikerült visszavetetnem: megszabadultam tőle. Most más megoldást keresek.
 6. Egyébként távol álljon tôlem az okoskodás: én csak felhasználó vagyok, nem tudom mindenhez a háttérinfókat, de eddig még beüzemeltem minden ilyesmit, nem volt gond. És tény,hogy érdemi segítséget nem kaptam, viszont mindenki szerint a másik volt a *****, de végül mindenki felsült: a konverterekkel mindig a fenti "eredményt" értük el.
 7. Köszi a válaszokat! Vonatkoztassunk el a T-Home félretájékoztatásától,HDMI csatitól... A scartos csatlakoztatás,majd beüzemelés után (használati szerint végeztem) a jelenség a következô volt: keresztirányú csíkok a képen, és hangos búgás,ami elnyomja a hangot. 2 konverter is ezt produkálta. Mellékesen több telefonos mûszakis is HDMI csatlakozást javasolt a hibára,mire jeleztem,hogy nincs ilyen csatijuk... elnézést kértek ezután,scartot javasoltak,ha az sem jó,cseréljem ki. Már megszabadultam tôle,de min. 10 emberrel beszéltem elôtte és senki sem tudott segíteni, ellenben felajánlották,hogy kiszállási díj ellenében kijönnek,megoldják valahogy. Csak azért jeleztem itt,hogyha másnak is gondja lenne,legyen nyoma,hogy nem ô az elsô.
 8. Nekem nem viszi át, de köszi, megszabadulok tőle.
 9. Személyes vásárlás esetén nincs visszavásárlás, csak csere. A csere konverter ugyanúgy "működött", mint az első: nem kompatibilis a tévémmel. A kép csíkos, a hang búg, teljesen mindegy, hogy mit csinál az ember, egyszerűen nem kompatibilis a két készülék. A Panasonic álláspontja szerint a HDMIvel jó lehetne, de ez sem biztos. Én nem értek hozzá... Lényeg, hogy igenis vannak TV-k, amelyekkel nem kompatibilis a konverter.
 10. Az én TV-m a kivétel, de bizonyos Samsung készülékekhez sem jó, mint tapasztalta ismerősöm azóta. Nekem sajna nem volt időm előre tájékozódni, így hittem. És bármilyen ügyintézőt, műszakist megkérdez az ember a T-Home-nál, akkor azt a választ kapja, hogy HDMI és scart van rajta. Minimum 10 T-Home-ostól hallottam, miután pedig jeleztem, hogy ez nem így van, segítséget kértek, majd elnézést tőlem, hogy igazam van. Az utolsó ilyen telefonbeszélgetés azonosítója is megvan, chat-et is eltettem. Egyébként mivel ez 1 nagyobb méretű TV, állítólag a HDMI vinné át rendesen a jelet, ez a Panasonic álláspontja. Tény az, hogy konkrétan az én tévémhez nem jó a konverter, tehát félretájékoztat a T-Home, mert igenis lehetnek olyan tévék, amihez nem a konverter.
 11. VIGYÁZAT! A Humax média konverter nem kompatibilis bármilyen készülékkel, konkrétan a Panasonic TH-42PV70PA-hoz tuti, hogy nem jó! (nem TV és nem konverter hiba). Ha már megvetted a Humax-ot és jelzed, hogy nem működik, akkor cserét adnak, ha ez sem jó, akkor újabb csere: nem fogadják el többszöri csere után sem, hogy kompatibilitási problémák vannak! Nem adják vissza a pénzt, mert nem hibás a készülék szerintük, ami igaz, uyanakkor félretájékoztattak! Úgyhogy pénz visszaadás nincs, marad egy számodra használhatatlan konvertered vagy bizonyítsd te, hogy nem kompatibilis a TV és a konverterrel! Jöhet a fogyasztóvédelem, hajrá!
 12. VIGYÁZAT! FÉLRETÁJÉKOZTAT A T-HOME! BIZONYOS TV-KEL NEM MŰKÖDIK A KONVERTER! Minden T-Home ügyintéző azt mondja elsőre (személyesen, telefonon), hogy a Humax média konverteren HDMI és scart csatlakozó van. AZ INFORMÁCIÓ NEM IGAZ, NINCS HDMI CSATLAKOZÓ RAJTA, CSAK 1 SCART és 1 USB csatlakozó: ez utóbbi csak szerviz funkciót tölt be! Aki HDMI-vel akarja csatlakoztatni, ne vegye meg, mert nagyobb plazmaTV esetén rossz képminőséget és zúgó hangot fog tapasztalni. Ez olyan régebbi plazmatv-kre igaz, mint a Panasonic TH-42PV70PA.