Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5304

Új tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag5304 posztolt

  1. Törölt_tag5304

    Magenta 1

    Saját számommal nem akarok kínlódni mert amúgy is 20as volt és más számot biztos nem akarok!Next S-től feljebb sem szeretnék menni!A társkártya édesanyámé ő pedig szerintem ha megkérdezném még most sem tudná megmondani mi is a száma így ezzel is csak a macera lenne!Hát akkor erről ennyit sajnos
  2. Törölt_tag5304

    Magenta 1

    Tehát akkor/mint mindig/csak új előfizetőknek jár!Arra gondoltam konkrétan hogy lejár a hűségidő a társkártyárol és esetleg erre vonatkozhat e?Vagy mondjuk TV vásárlás esetén?
  3. Törölt_tag5304

    Magenta 1

    Aki 1 éve magentás vonatkozik rá ebből valami?
  4. Törölt_tag5304

    Magenta 1

    Pont most jött SMS" örömmel értesítjük augusztus 31ig korlátlanul internetezhet okostelefonján belföldön"....... Na ezért nálam jár a piros pont Telekom
  5. Törölt_tag5304

    Magenta 1

    Köszönöm!Végig futottam rajta!Érdekes!Dupla adatmennyiséget is látok Next csomagoknál!Hmm....... Az világosabb kicsit mint ez a magentás dolog!Kíváncsi vagyok pontosan ez mit takar mert nagy duzzogva eltudok viselni korlátlan adatmennyiséget a nyáron!
  6. Törölt_tag5304

    Magenta 1

    Hű Roli ez egy kicsit zavaros!Most akkor ki veheti ezt igénybe?Magenta1/nextS esetén?
  7. Törölt_tag5304

    Magenta 1

    Hát akkor így elgondolkozom rajta!Jelenleg 9ezret fizetek egy őskori 12Mb-os net plusz ***** direct 3beltérivel! Erre jön a next s és a +3gb adat!Így kb 20ezer!Ha jól értelmezem 3beltérivel is 3-4 ezer ft különbség lenne csak de kapásbol 10x akkora net ha a 120mb-osat nézem!
  8. Törölt_tag5304

    Magenta 1

    Sziasztok!Azt hol tudom megnézni hogy ha a saját jelenlegi next s csomagomat akarom bevonni ebbe a magentás dologba akkor mennyi az annyi és egyáltalán létezik e ilyen lehetőség!
×
×
  • Új...