Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

ppattila

Új tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

ppattila eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. A telekom alkalmazáson belül látható, hogy a díjcsomag szerint mely alkalmazások használata lehetséges "korlátlanul" (nem számolnak rá adatot). A felsorolás legalján van is ehhez egy virtuális kapcsoló, mellyel "ki" vagy "be" kapcsolható ezeknek az alkalmazásoknak a korlátlansága. Egyáltalán miért raknak egy ilyen lehetőséghez virtuális kapcsolót, ha tartalmazza ezeket a lehetőségeket a díjcsomag, akkor alapból korlátlan lehetőség kell hogy legyen ezeknek a kijelölt alkalmazásoknak a használatára. Miért kapcsolná a felhasználó ki ezt a lehetőséget? Álságosnak tűnik az a kapcsoló. Főleg úgy, hogy nem egyszer tapasztaltam már olyat, hogy én bekapcsoltam a csomagon belüli bizonyos alkalmazásokhoz (facebook, twitter, whatsapp...stb) tartozó korlátlanságot, majd pár nap után mikor valamiért ismét használtam az alkalmazást, azt láttam, hogy a virtuális csuszka kikapcsolt állapotot mutatott. De összességében: ha egy szolgáltató csomagon belül bizonyos alkalmazásokat korlátlan adathasználattal áldja meg, akkor ne rendeljen már hozzá virtuális kapcsolót. Mellesleg frissen aktivált díjcsomagnál alapon kikapcsolt állapotban van a lehetőség. Miért? Várom ezzel kapcsolatban a véleményeket, válaszokat.
  2. ppattila

    Hamis számla

    Ez, amit írsz, talán részben még el is képzelhető, viszont, ha volt rá precedens, hogy börtönből is képesek voltak ilyen bűncslekményt elkövetni, az igen nagy szégyen egy egy ország büntetésvégrehajtására illetve szabályozásaira nézve. Ha ez így megy, akkor óriási gondok vannak. Bosszantó az efféle tehetlenség. Persze, ha tud, résen van a felhasználó, de az ügyfelek közt is van olyan réteg, akiknek nem elég a szolgáltató figyelmeztetése. Sokan felületesen látnak rá ezekre a dolgokra.
  3. ppattila

    Hamis számla

    Üdv! Én is kaptam hasonló levelet e-mailben. Azt szretném tudni, hogy ezeknek a szemétkedéseknek a gazdáját miért nem lehet felkutatni és úgy rácsmögé verni, hogy csakúgy csörögjön? Hackereket megtudnak találni, ezeket a személádákat miért nem kutatják fel? Egy dolog kikerülni ezeket, vagy bejelentés utján az NMHH egy egy konkrét linkjüket blokkoltatja a tárhelyszolgáltatóval, de jobb lenne az ilyen mocskokat felkutatni és elszeparálni a társadalomtól.
  4. Üdv! Szeretném megkérdezni, hogy a számlákon szereplő "Mobil telefon szolg." néven futó tétel mit takar pontosan? Rendszeresen 2000Ft körüli összeg tűnik fel a számlán ezen a jogcímen.
×
×
  • Új...