Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5369

Tag
  • Tartalmak

    13
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag5369 posztolt

  1. Törölt_tag5369

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    A portot a távoli asztali kapcsolat miatt kérdeztem, hogy azt továbbra is tudom e használni. A válaszodból most kiderült számomra, hogy ezzel sem lesz gond. Köszönöm a segítséget!
  2. Törölt_tag5369

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Mit jelent pontosan, hogy "publikus IP címet kapok"? Ez ugyanolyan mint a régi (mostani), vagy publikussá válnak az adataim (mint az IP cím használója)? A régi portokat tudom majd használni (port továbbítás, pl.: 3389), igaz? Ha jól értem, akkor ez a bridge mód azt eredményezi, hogy kikapcsolják a wifit a mondemben, és nekem kell routert beállítani. Jól gondolom?
  3. Törölt_tag5369

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Rendben, értem. Még azt szeretném kérdezni, hogy a Sage modemben nem lehet átírni a bridge módot, ezt csak a szolgáltató tudja beállítani? Ha megtörtént a beállítás, akkor lan kábellel ugyanúgy lesz internetem, csak a router rész nem fog működni, igaz? Köszönöm a segítséget.
  4. Törölt_tag5369

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    A bridge módra az IP változtatás miatt van szükség, vagy csak azért, hogy ne szakadjanak meg az SFTP kapcsolataim? Megnéztem, de sajnos kapcsolati logokat nem tárol a szerver. A régi modemmel ilyen bajom nem volt, mikor saját routerrel használtam. Új IP-t úgy tudtam lekérni a régi modemnél, hogy átírtam a router MAC címét (ha jól emlékszem).
  5. Törölt_tag5369

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Régebbi modemre nem lehet kicseréltetni esetleg? Kiírja, hogy a kapcsolat megszakadt, ezért újra kell csatlakozni. Ahogy nézem az SFTP-nél csinálja ezt. Logot hol találok?
  6. Törölt_tag5369

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Sziasztok! Néhány hónapja szerelték be ezt a készüléket hozzám is, és több gondom is van vele: - Egy IP-t osztott ki a T-home, ami fix-nek tűnik, mivel sehogyan sem tudom rávenni a modemet, hogy másik IP-t kapjak. A korábbi modemnél még meg lehetett ügyeskedni, hogy másik IP-t osszon ki a T, ha akartam, de ennél sajnos nem tudom megoldani. - Az SSH kapcsolataimat percenként szétkapcsolja, ami elég bosszantó tud lenni. Itt valószínűleg a TCP timeout / tcp_keepalive alacsony értékre van állítva. Tudnátok ezekkel kapcsolatban valamit megoldást javasolni? Köszönöm előre is.
  7. Minden ugyanaz maradt. Nem kellett díjcsomagot változtatni se mobilinternetet venni hozzá. Bemész a T-hez -> kérsz micro SIM-et -> papírt aláírod -> használhatod az új SIM-et. A régiről már nem tudsz hívást indítani. Legalábbis nálam így volt. Arra figyelj, hogy milyen SIM-et kérsz, mert van micro és nano SIM is.
  8. Szia! Adnak új micro SIM-et. A régi megmarad, de azt nem tudod használni, vagyis nem hívhatsz róla, de az elmentett tel számok a kártyán maradnak. Valószínű kell szerezned micro SIM-hez való "keretet", aminek segítségével használni tudod a normál SIM-es telón is. Valami ilyesmi: https://www.google.hu/search?q=micro+sim+átalakító&espv=2&biw=1745&bih=870&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIqoP5maqVyQIVSL9yCh1qigrU#imgrc=l1tEG32kA0SsoM%3A Vagy kivágsz egy lejárt bankkártyából keretet hozzá. Ha bemész egy T-home üzletbe, szerintem tudnak segíteni.
  9. Sikerült elintéznem meghatalmazással, és tényleg nem kellett érte fizetni. Azonnal kicserélték. Köszönöm még egyszer!
  10. Köszönöm szépen a segítséget!
  11. Szia! Köszönöm a választ! Más nevében is eljárhatok? Feleségem kártyáját szeretném kicseréltetni, mert ő napközben elfoglaltabb mint én.
  12. Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy feltöltős, normál SIM kártyát díjtalanul ki lehet e cseréltetni Micro SIM-re, vagy ezért pótdíjat kell fizetni? Csak az cserélheti ki a SIM kártyát akinek a nevén van, vagy ezt intézheti a hozzátartozója/meghatalmazottja is? Segítséget előre is köszönöm!
×
×
  • Új...