Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

micimacho

Tag
  • Tartalmak

    43
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit micimacho posztolt

  1. Üdv!

    Tudja valaki, hogy gsm jelerősítő engedélyköteles-e? Ahol most vagyok nincs vétel az épület szerkezetéből adódóan. Az épület elött van.

    Kaphatóak gsm jelerősítők. Csak fel kell szerelni és az épületben is van térerő.

    Nem is egy vészes összeg. csak kell-e rá engedély? A neten erről nem igazán találtam infót. Volt aki felrekta és tökéletesen működik.

    Más pedig állítja, hogy engedélyköteles. És büntethető a felrakás......

     

  2. Üdv!

    Tudja valaki mi történt az eurosport 1-el? Gyakorlatilag nézhetetlen, akadozik a kép, pillanatokra lefagy, kockásodik stb......

    Illetve miért kerültek rá magyar reklámok? Örültem , hogy itt nincsenek ***** reklámok mint a magyar csatornákon. (Lásd: M1-től-a kereskedelmi tv-k-ig)  :-(

     

     

     

  3. Nagyon érdekes a dolog, ugyanis nálam van két stb. Van egy cisco, és másodikként egy tatung. Először a tatung kezdett duplázni viszont pár hete a cisco is szarakodik. Előtte tökéletes volt mind a kettő. Most akkor hogy is van ez? Kétlem, hogy táv probléma lenne. 

  4. Üdv!

    A fent emlitett opció okt. 1-től megszűnik. Eddig 9 ft-os percdijért telefonálhattam, most ezt elveszik. Amit kinálnak helyette az 25! ft-os percdij. Okos telefonra tölthető le alkalmazás amivel továbbra is él az opció. Viszont nekem buta telefonom van (ez untig elég csak telefonálásra használom). Ez megint egy kitolás a T részéról. Nehogy már az ember jól járjon......

    Bocs az ékezetek miatt, angol a billentyűzet.....

  5. Ja. Ha meghallom ezt a szót, hogy tatung hányingerem lesz. Ha valami ***** akkor ez az. Április végén kaptam második készüléknek tatungot ami tegnap meghalt. Már a beüzemeléskor sem akarta az igazságot....   Emlékszem a 90-es években ilyen tv-ket árultak, hát jó nagy ***** volt mindegyik. Szervizesként volt "szerencsém" hozzájuk. A minőség nem változott. A T-t is minősíti, hogy ilyeneket ad.

  6. Ekkor: 2018. 05. 18. at 19:52, Tibor Kiss írta:

    Köszi mindkettőtöknekt ,de nekem nincs nem tudom mitől függ ez.

    Hali!

    241 régió tv Esztergom

    260 Danubia tv

  7. Üdv!

    Tudja-e valaki ha második stb-t igénylek (csomagot is váltok) és én szeretném beüzemelni, (kábelezni stb.) akkor mi az ügyintézés módja?

    Az online felületen nem találtam ilyesmit. Csak azt, hogy a T munkatársa egy héten belül beüzemeli. Pedig a főoldalon ott van,

    hogy már a felhasználó is beüzemelheti minden segítség nélkül.

  8. 2 órája, Papo írta:

    Itt azért elkelne némi indoklás. Ugyanazért az előfizetésért az egyik helyen 24, a másik helyen 30, vagy akár 36 csatorna is van. Miért is? Ha pénzt kér a több csatornáért az előállító médiacég  (fizet a T a Discovery-nek), akkor hol van a fentebb kifejtett üzleti szellem? Ha csomagban kapja a T (ami valószínű), akkor miért kell elvenni a Budapestiektől? Mert emiatt kell bérelni többlet set top boxot, megoldani a kábelezést, fizetni a többlet áramfogyasztást, a két távirányítót. Máshol meg hátradől a User, és kész. A hálózat ugyanaz.

    Attól tartok, hogy ez a különbség tétel nem fog megállni a NMHH előtt. Volt már bírság, lesz is. De hátha megrázza a fejét valamelyik okos ember, és nem hatóságnak képzeli magát.

    Engem már tegnap kioktattak itt, mert volt eltérő véleményem. Van most is. Inkább logikus, érdemi magyarázat kellene.

    Én veled vagyok.....:)

    Mindenben egyetértek. Én már fordultam egy jogi hatósághoz de visszadobták a levelet azzal az indokkal, hogy jogilag nem ők az illetékesek.

    Viszont egyetértenek velem.......

  9. 2 órája, anonymus írta:

    Nagyon elvannak kényeztetve koaxos előfizetők ... Még mindig egy profit orientált cég a T és nem egy ajándékokat osztó mindent ingyen adó cég.  Nyújt alternatívát a szolgáltató részedre ami ha nem felel meg akkor felmondhatsz.  Ha abban a boltban ahova minden nap munka után mész. Felemelik a kenyér árát 200%-al de nyújtanak alternatívát egy másik kenyérre.  Ott is ez lesz ? Marhára nem... 

    Helyesbítsünk: nyerészkedő cég....

  10. 2 órája, btz írta:

    @micimacho

    Mért ne lenne valami technikai fejlődés? Attól hogy te nem akorod elfogadni, mert rád ugyan ne kényszerítse senki (nem is kényszeríti) , attól az még nem változtat azon, hogy az adott dolog technikai előrelépés. 

    DVB-C-vel sajnos 20-30 év múlva sem fogunk eljutni oda, hogy ne legyenek többé lineáris műsorok, lineáris TV adók, hanem videotartalmak, multimédiás tartalmak, amiket bárhol, bármikor hely és platformfüggetlenül és akkor vegyünk igénybe, amikor mi szeretnénk. Ehhez meg kell tenni az olykor kényelmetlen első lépéseket. 

    Főleg amikor 5 percet kell várni, hogy a set top box betöltsön. 

  11. 1 órája, tomzee írta:

    Új csatornakiosztás alapján Budapesten (központi fejállomás) NEM az IPTV Alap 34  csatornáját fogjuk megkapni, hanem CSAK 24-et (3.1 pont, 28.,29. oldal)

    Békéscsaba és környéke: 28 csatorna (3.2 pont)

    Marcali és környéke: 36 (!) csatorna, ráadásul ott megmarad a NatGeo, Spektrum, Discovery is.

    Abasár, stb: 36 csatorna, és itt is megmarad a NatGeo, Spektrum, Discovery.

    Ennyit arról, hogy az egész országban EGYSÉGESEN lesznek kiosztva a kódolatlan DVB-C csatornák.

    Budapestiek kapják a legkevesebbet...

     

    Na ez az! nekem is kibökte a szememet, én is onnan kapom a jelet.....

×
×
  • Új...