Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Lapa

Tag
  • Tartalmak

    16
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Lapa a fórumon

  • Születésnap 10/05/1965

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Lapa eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Szervusztok, 8095 Pákozd Széchenyi utcában készült a kép, az egész utcában be vannak kötve az új eszközök az oszlopokon, meg tudjátok mondani mikortól lehet rákötni?
  2. Lapa

    TV GO laptopon

    Sziasztok! Van egy Magenta1 csomagom, elvileg nem számít bele a tvgo forgalma a mobilnetembe. Mi van akkor, ha a mobilnetet megosztom a laptopommal és azon nézem a tvgo-t? Számolja a forgalmat a rendszer? Köszi
  3. -90 és -100 közötti értékeket mutat a Network Cell Info Lite a födém alatt mindenhol.A tetőtérben értelem szerűen jobbak az értékek.
  4. Nálam van beltéri 4G(T-s, M7 melletti toronyról), a kábelen 12-15 M jön, gyorsítót meg nem lehet kérni az ügyfélszolgálat szerint
  5. késleltetés: 40 msec. letöltés: 9.73 Mbit/s feltöltés: 0.86 Mbit/s Jelenleg ennyi. Link Status Connected Rate (Up/Down) 1157/12689 kbps Noise Margin (Up/Down) 9.5/8.8 dB Modulation Type ADSL_2plus Line Attenuation (Up/Down) 18.7/28.9 dB Output Power (Up/Down) 11.6/19.3 dBm Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved Max Rate(Up/Down) 1179/13664 kbps Interleave depth 8 Annex Type AnnexB CRC errors 0 Ez mond neked valamit?
  6. Elvileg kapható 30Mb csomag de nem jön annyi. A 20 Mb csomagot is visszamondtam egyszer, mert állandóan leszakadtam a netről. Méréseim vannak de nem hgw által mértek, hanem egyéb netes sebességmérések.
  7. Vezetékes net szolgáltató van még 2, de ugyan azon a kábelen szolgáltat. Rádiósban meg nincs korlátlan. Ezt a mérést amit említesz fejtsd ki egy kicsit bővebben légyszives én nem vagyok ebben szakember.
  8. Köszi az infókat, ugyanakkor méréssel is tudom igazolni, hogy nincs vezetékes 30 Mb , még 20 sincs. A térkép szép, csak nem jó.
  9. Hogy hová érdemes az mindig szubjektív, adhatsz tippeket, de attól még itt akkor sem lesz jobb net és a banánt is utálom(vagy a narancsot, ahogy neked jobban tetszik).
  10. Hát egy pici cinizmusért te sem mész a szomszédba az biztos Valami konkrétat nem tudsz esetleg?
  11. Utálom a banánt :). Csak unom, hogy folyton az ilyen településen lakók az utolsók. De ez van.
  12. Ezek szerint költözni kell, mert itt nem fog fejleszteni a kutya se . 2002 ben is lobbizni kellet , meg regisztrálni hogy megcsinálják az ADSL központot, kb 5 évig jó is volt a net, azóta meg hiába a 20M csomag, csak 15 jön. és van végpont rendesen ebben a faluban. Persze ha nem a legszarabb kábelt húzta volna 1999 ben az előd Matáv, akkor talán jobb lenne.
×
×
  • Új...