Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Boss81

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Boss81 posztolt

  1. Boss81

    Sebesség probléma 2000/500 !

    Szia Szóval ahogy a szavaidból kiveszem , ezt nem lehet megoldani ? Mert pl windows server 2016 rendszeren simán össze lehet vonni , és elvileg működik is , de max ezt majd most letesztelem virtuális gépen . A support szerint ha a fentebb általam leírt módon összevonom , akkor működni kell de ezek szerint tévednek sajnos . Ezt azzal indokolták , hogy magán az alaplapon van 2 hálózati csatlakozó , nem pedig plusz bővítés , ami mondjuk szerintem ilyen szempontból lényegtelen , de ma felhívom őket , és megkérdezem . Köszi a válaszod Bár az lenne az igazi , ha olyan modemet biztosítanának , aminek a kivezetése , nem 1 Gbit-et tud , hanem egyszerre visze a 2 Gbit-et is . Mert ugye azt tudni lehet hogy vannak ilyen modemek is , és routerek is .
  2. Boss81

    Sebesség probléma 2000/500 !

    Sziasztok . Megmondom őszintén nem tudom jól mér vagy sem . De valami nem kerek
  3. Sziasztok . A következő lenne a problémám . az alaplapomon van 2 db lan csatlakozó , egy 1 Gbit-es , és egy 5 Gbit-es . Na most tájékoztattak róla , hogy a modemnek az első 2 csatlakozója ad le 1-1 Gbit sebességet . Csatlakoztattam az egyes , és kettes csatlakozóba 1-1 db cat7-es kábelt . Nyilván nem adta le egyszerre a 2 Gbit-es sebességet , ezért Static Link Aggregációval összevontam a 2 kártyát . A sebességet természetesen nem adja le ugyan úgy . Pedig az ügyfélszolgálat utasításai szerint jártam el . Szerintetek hol lehet a gond ? Köszi előre is.
  4. Boss81

    Otthoni Internet 2000

    Igen , cserélni kell
  5. Boss81

    Otthoni Internet 2000

    Oks így már értem mire gondolsz , és nyilván jogos . A wifinél nekem csak annyi számít , hogy ha kimegyek a szobából a másikba akkor is legyen rendesen jel . A vezetékes része nekem a lényeges sebesség szempontjából , de az rendben lesz .
  6. Boss81

    Otthoni Internet 2000

    Mire gondolsz ?
  7. Boss81

    Otthoni Internet 2000

    Max veszek egy normális routert hozzá
  8. Boss81

    Otthoni Internet 2000

    Köszi a választ , ezt jó tudni . A Huawei modemnél nekem is a wifivel van gondom , jobban mondva csak annyi , hogy gyenge a jel .
  9. Boss81

    Otthoni Internet 2000

    Köszi a választ , remélem jobb lesz mint a Huawei
  10. Boss81

    Otthoni Internet 2000

    Szia Köszi a gyors választ Tapasztalat róla esetleg , mennyire megbízható ?
  11. Boss81

    Otthoni Internet 2000

    Sziasztok Abben esetleg tud valaki pontos információval szolgálni , hogy mi a pontos típusa az otthoni internet 2000 szolgáltatáshoz biztosított modemnek ? Köszönöm előre is
×
×
  • Új...