Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

valkesz

Új tag
  • Tartalmak

    7
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

valkesz eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. valkesz

    sagemcom 5655 V2 router probléma

    Péntek reggel bejelentettem hibára délután már hozta a szerelő a másikat azóta megszűnt a probléma. Csak annyit mondott,hogy rengeteg probléma van a Sagemcom eszközökkel.
  2. valkesz

    sagemcom 5655 V2 router probléma

    Nálam is gondok vannak az eszközzel. Naponta többször is lefagynak rajta a lan kimenetek a wifi működik tovább viszont sem a gépen sem a multimédia lejátszón ami vezetékkel van összekötve nem működik semmi. Ilyenkor újraindítom és jó lesz. Az admin felületre úgy lehet belépni,ha törlöm a böngészőből a sütiket. Log fájlba ez a hibaüzenet van : 16.11.2017 18:41:38 Error DHCPC The WAN DHCP client process has failed on Vlan 37 Nálatok is ez a szoftver van rajta? Software Version SG3G10000236
  3. valkesz

    Otthoni Internet 2000

    Az új eszközt lehet routerként is használni? Itt a lan 2-4 kimenetekre gondolok,mert a huaweinél nekem nem akart működni.
  4. valkesz

    Otthoni Internet 2000

    Sziasztok. Ne haragudjatok,hogy ide írok. Én is most rendeltem meg a 2000-es netet jelenleg nálam is huawei ont van és a hölgy nem tudna megmondani,hogy cserélni kell-e hozzá az eszközt.
  5. Ez olyan mint amikor bemész egy autószalonba és közlik,hogy náluk csak 130km/h-ás végsebességű autókat lehet vásárolni mivel úgysem tudod kihasználni,mert annyi a megengedett legnagyobb sebesség. Egyébként mindenki azt hiszi,hogy azért kell a gyors net,mert non-stop töltés megy,de ez nem igaz. A kényelem miatt kell miért várjak egy blue ray tartalomra 1,5 órát amikor 20 perc alatt is lejöhet.
  6. Egy mai cikkben olvastam : a Magyar Telekom 2012 óta változatlan konstrukcióban kínálja az internetes csomagjait. Más szolgáltatóknál : régi gyakorlat, hogy évente felülvizsgálják a vezetékesinternet-csomag ajánlatait Mi az oka annak,hogy 4 év alatt nem történt változás?
  7. valkesz

    Optikai internet

    Mi az akadálya,hogy meglévő FTTH területen növeljék a csomagot sebességét ? Gondolok itt 200 megás vagy nagyobb csomagokra ahogy a konkurenciánál már rég megtörtént.
×
×
  • Új...