Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5899

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag5899 posztolt

  1. Törölt_tag5899

    Vezetékes telefon

    Köszönöm a részlete választ! Először is kipróbáltuk a készüléket egy ismerősünknél, ott tökéletesen működött a hivószámkijelzés, tehát a szituáció a következő: Nekünk van 2 készülékünk, a készülék hibája kizárható, az egyik (régi) készülék kijelzi a hívó számát, viszont a másik (új) nem, ugyanazon a vonalon, ugyanolyan körülmények között. Arról, hogy lenne más olyan készülék a lakásban ami befolyásolná ezt a működést nem tudok, de mivel a régi készülék tökéletesen működik, így szerintem nincs. Lehet akkor ott lesz a probléma, hogy gyenge ez a "füttyögés", és a régi készülék talán képes az a gyengébb jelet is venni, az új pedig nem érzékeli ezt rendesen. Sajnos elég tanácstalan vagyok, mit lehetne még megpróbálni. Üdvözlettel: Jácint
  2. Törölt_tag5899

    Vezetékes telefon

    Köszönöm a választ, és elnézést hogy nem reagáltam eddig. Megtörtént a hívószámkijelzés szolgáltatás ki-be kapcsolása, kétszer is, sajnos nem segített a problémán. A készüléket kipróbáltuk egy ismerősünknél, nála tökéletesen működött a hívószámkijelzés azonnal, tehát a készülék hibája kizárható. Az egyetlen magyarázat az lehet, hogy nekünk ilyen dobozos telefonvonalunk van, mivel a város szélén lakunk (nincs kiépítve a vonalas hálózat). Csupán azt nem értem, hogy a másik készülékkel akkor mégis miért működik, ezzel pedig miért nem.
  3. Törölt_tag5899

    Vezetékes telefon

    Sziasztok! Nemrég vásároltam egy Gigaset A220a típusú vezeték nélküli telefont, egyetlen vagy problémám vele, hogy beérkező hívás esetén csak annyit ír ki hogy "Külső hívás", pedig aktiválva van a telekom felől a hívószámkijelzés, mivel a régi telefonnal tökéletesen működik ez a szolgáltatás. Nézegettem már itt a fórumon hasonló bejegyzéseket, de sajnos nem találtam megoldást a problémámra. Remélem tud valaki segíteni. Előre is köszönöm!
×
×
  • Új...