Jácint

Új tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Jácint a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Köszönöm a részlete választ! Először is kipróbáltuk a készüléket egy ismerősünknél, ott tökéletesen működött a hivószámkijelzés, tehát a szituáció a következő: Nekünk van 2 készülékünk, a készülék hibája kizárható, az egyik (régi) készülék kijelzi a hívó számát, viszont a másik (új) nem, ugyanazon a vonalon, ugyanolyan körülmények között. Arról, hogy lenne más olyan készülék a lakásban ami befolyásolná ezt a működést nem tudok, de mivel a régi készülék tökéletesen működik, így szerintem nincs. Lehet akkor ott lesz a probléma, hogy gyenge ez a "füttyögés", és a régi készülék talán képes az a gyengébb jelet is venni, az új pedig nem érzékeli ezt rendesen. Sajnos elég tanácstalan vagyok, mit lehetne még megpróbálni. Üdvözlettel: Jácint
 2. Köszönöm a választ, és elnézést hogy nem reagáltam eddig. Megtörtént a hívószámkijelzés szolgáltatás ki-be kapcsolása, kétszer is, sajnos nem segített a problémán. A készüléket kipróbáltuk egy ismerősünknél, nála tökéletesen működött a hívószámkijelzés azonnal, tehát a készülék hibája kizárható. Az egyetlen magyarázat az lehet, hogy nekünk ilyen dobozos telefonvonalunk van, mivel a város szélén lakunk (nincs kiépítve a vonalas hálózat). Csupán azt nem értem, hogy a másik készülékkel akkor mégis miért működik, ezzel pedig miért nem.
 3. Sziasztok! Nemrég vásároltam egy Gigaset A220a típusú vezeték nélküli telefont, egyetlen vagy problémám vele, hogy beérkező hívás esetén csak annyit ír ki hogy "Külső hívás", pedig aktiválva van a telekom felől a hívószámkijelzés, mivel a régi telefonnal tökéletesen működik ez a szolgáltatás. Nézegettem már itt a fórumon hasonló bejegyzéseket, de sajnos nem találtam megoldást a problémámra. Remélem tud valaki segíteni. Előre is köszönöm!