Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5913

Tag
  • Tartalmak

    17
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag5913 eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  1. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Szia btz. Végre valamiben egyetértünk, a boxok feleslegesek. Eurosport téma: sajnos ezen nem tudunk változtatni, mert a francia tulajdonú Eurosport is sokszor kötve van, élő adások műsortervek, stb. Sokszor csúsznak a műsorok, ezért aztán váltanak a másikra, (amit fontosabbnak tartanak, de erről külön témát lehetne nyitni) ami épp fut, azt átteszik a másik csatornára. A gusztustalan, hogy az E.1 családi csomagban elérhető, a E2, csak külön csomagban, vagy az IPTV. "ha nézni akarod, fizess plusz pénzt", és nem keveset. Értem, hogy el akarja adni a sok sz.r csatornát, de egyetérteni nem fogok vele. (És ha én nem tudok eladni valamit, akkor legközelebb nem rendelek belőle!) A boxok fogyasztása: a tv nem sokkal fogyaszt többet ha a tuner megy, kb 5 Watt. Nekem egy Sony-KDL32W650A van (led!), aminek az átlagfogyasztása kb. 20-30 Watt, a műsor fényerejétől függően. Megmértem úgy hogy a tuner működik, illetve a HDMI-vel Pontos számot nem tudok mondani, kb.5 w. volt a különbség. Régebbi boxot néztem, a készenlét és a működés között kb 3-5watt volt a különbség. Az új,Intek nem fogyaszt készenlétben, ha nem távirányítóval van kikapcsolva, hanem a készüléken, ha távirányítóval, akkor 8,4 watt. oil: nekem megy mind a kettő, Nat.Geo, Nat.Geo Wild.
  2. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    btz , köszi a véleményed, nem mindenben értünk egyet. (Már onnan kezdve, hogy miért KELL pl. a STB. az előfizetéshez, ha nem is használom, korszerűtlen, energiapazarlás. Magyarázatokat hallottam, de érveket nem.) NEKEM gusztustalan ahol külön csomagban adják a két Eurosportot. Képzeld el, hogy előfizeted az egyik filmcsatornát, az első rész lemegy, és csak akkor látod a folytatást, ha előfizetsz a másik filmcsatornára is. Nem gusztustalan? Nem szeretném az Eurosport2 helyett az új csatornán pl. a "Best of Fásy"-t, vagy az "Izaura felszabadítását" stb.-t nézni, igazad van, van aki nézi !?, van élet a T.-n túl is!!! Nem tudják mindenki igényét figyelembe venni, nem is akarják. Nekik jobb ha a sok bolond előfizet valami másra is. (Én mértem a boxok fogyasztását, darabonként 15-20-30 watt, (rúter, box, stb.) ez így leírva tényleg nem sok, nem egy olajradiátor fogyasztása, de ha összeszámolod havonta ....., és ha nem muszáj ....? Nem sok havonta 1.000Ft., de számít, nem szeretek feleslegesen költeni! Amíg használtam boxot, éjszakára kikapcsoltam, és nem megy egész nap a rúter sem, csak amikor használjuk az internetet. ) Köszi a türelmed.
  3. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Üdv. btz. Még annyit az előzőekhez, nekem is olyan tv-m van, ami tudja az S2-t is, és fogom is a szabadon vehető csatornákat, van műholdas előfizetésem is, úgyhogy tudom milyen minőségű, bár nem Telekomos, úgyhogy a Telekomosról nem tudom, milyen. A mi "falunkban" Pomáz, már megszűnt az analóg, csak DKTV, vagy IPTV van. Sok az ellentmondás amiket leírsz a DKTV-vel kapcsolatban, mert az elején azt írtad, merszünőben van, később, hogy nincs "leírva", mert még mindig nagy a támogatottsága. A röghöz kötés? Egyértelműen a hűségnyilatkozat! Azért köszi a véleményedet. Üdv. acel, amit írtál, egyetértünk, sajnos!
  4. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Üdv. Mindenkinek, btz, Tom, acel. Végig szenvedtem amit leírtatok, bocsi a kifejezésért, de az az igazság, hogy egy részét értem, de nem mindent. (Most képzeljétek el Mari nénit, aki még annyit sem tud mint én, és csak azt tudja, hogy a távirányító melyik gombját kell megnyomni a pl.a tv bekapcsolásához, és örül, ha megtalálja a Neki megfelelő csatornát!) Írtatok nagyon sok mindent, amit nem értettem, (és nem is akarok érteni!) mert nem érdekel. BTZ, Te (ne haragudj, nem bántani akarlak), elmehetnél a T.-hez marketingesnek. Van egy árú, ami nekem kell, és azt szeretném, nem érdekel hogy hogyan állítják elő. Konkrétan, van egy ahogy Ti mondjátok, DKTV előfizetésem, a T. adott hozzá egy STB-t, plusz egy kártyát. Én a kártyát használom, vettem egy kártya-olvasót, és betettem a tv-be, az STB. ott porosodik a polcon, (mert nem kell plusz fogyasztó van elég) és nekem a tv-n egyszerűbb jobb és nem fogyaszt plusz áramot. Sokat nézek sportot, és amikor elvették az Eurosport2-t, az érzékenyen érintett. Vannak programok, amiket az Eurosport1 kezd el közvetíteni, és egy idő múlva átmegy a 2-re, vagy fordítva. Most újra elvették, és nem fogok több ezret fizetni azért hogy nézhessem az Eurosport2-t. A meglevő 60-valahány csatornából kb 30 van amit soha nem nézek, minek 90 valahány? Közben ha plusz pár száz Ft.-ért előfizetnék a Super Családi+ HD-re, (IPTV-re!) akkor kapok egy csomó új csatornát, többek között az Eurosport2-t, meg egy új STB-t amit nem tudok kikerülni, és áramot fogyaszt éjjel-nappal (tehát nem "csak pár száz Ft", hanem több). Egyébként pedig teli a t...m a T. -vel, este elkezdtem nézni egy filmet a FilmCafé csatornán, egy idő múlva elment, aztán visszajött, később megint elment, és már nem is jött vissza. Helyette volt az összes idáig lekódolt csatorna, a pornót is beleértve! Délelőtt visszajött a FilmCafé , elment egy másik. Ezért fizessek elő? Lemondom az összeset, az internettel, vezetékessel, mobillal együtt, keresek olyan szolgáltatót aki nem ba...ik az ügyfeleivel. Köszönöm szépen a válaszaitokat, sokat nem segített, de ez nem Rajtatok múlt. Úgy gondolom mi nem vagyunk fontosak a szolgáltatónak, mert még válaszra sem méltatják a "vevőt". Gondoltam hogy valaki "illetékes" ír egy pár sort, de úgy látom ez is Magyarország, le vagyunk sz...va. Remélem azért hogy elolvassák, azt nem írom hogy "és elszégyenlik magukat", mert azt nem fogják. Majd nézem interneten a sportot, filmeket, és csak az internetet fizetem.
  5. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Szia btz. Azt írod, hogy a kérdésre válaszoltál, olvasd vissza. A "csak" (bővített mondatban is!) az egy gyereknek lehet válasz nekem nem az. NEM AKAROK IPTV-t. (A műholdas a fejlődés? Rossz időben elmegy a jel, mennyivel-miben különb mint a DKTV?) A kérdés az volt, "miért " mostoha gyerekek" az "egyszerű" kábel tv előfizetők? " erre nem válasz a csak, mert az IPTV az irány. Pl. nem akarok újabb áramfogyasztót a lakásba, pl. a szerelők akikkel beszéltem, nem ajánlják az IPTV-t, de pl. azt is Te írtad " DKTV meg fog szűnni ", pl. én is mondhatnám hogy "csak", mert nekem ez tetszik, ezzel vagyok elégedett. Én 60 felett vagyok, így benne vagyok abban az időben amire azt, írtad hogy csak mi fogjuk nézni a lineáris műsort.
  6. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Köszi szépen, de nem a kérdésre válaszoltál! Amit leírtál, az igaz . Szomorú, de úgy látszik szolgáltatót kell cserélnem, de akkor nem csak a tv, hanem az internet, (lehet hogy a mobil is, mert a vezetékest amúgy sem használjuk). Úgy látszik a T. nagyon elégedett saját magával, nem kell neki az ügyfél? Először elvették az Eurosport 2, most lerohasztják a kábelt... lehet hogy ki akarnak vonulni az országból? Tisztességesebb volna ha megmondanák, de hát ma a tisztesség....... Azért köszi.
  7. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Sziasztok. Kérdésem az lenne, miért "mostoha gyerekek" az "egyszerű" kábel tv előfizetők? Nagyon sok keresgélés, hozzáértés után lehet találni némi információt pl. csatorna változásokról, (előfizetésről egyáltalán nem! ) Bővíteni szerettem volna az új Szuper Családi+ HD-re, ami nem lehetséges az ügyintéző szerint!!! Miért???????????? Nem akarok IPTV-t!!!!!! Ha valaki tudja, elmagyarázza? Köszi.
  8. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Szombaton valaki megtalálta, hogy melyik gombot kell megnyomni az idő frissítéséhez, és sikerült Neki. Köszönjük!!!
  9. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Üdv. airween, teljesen egyetértek Veled, nagyon idegesítő a pontatlan óra, (nem publikusan azt mondták, hogy ez azért van, hogy ne késsem le a műsort!! ) Az NTP kiszolgáló: szerintem abban is igazad lehet, ez nem számítógép.
  10. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Nem sat. beltéri, (ez azért evidens, hogy tudjuk) csináltam gyári visszaállítást, ugyan oda áll vissza, szerintem a hálózaton jön a pontos idő. Most már 5 perc a difi, előbb kezdi el a felvételt, és 5 perccel a vége előtt kikapcsol. Most már tudom hogy hogyan állítsam az időzítőt, csak gáz hogy a T. a XXI.- században nem ismeri a pontos időt!!!! biyadhoo: "Az eszközön kell hogy fusson egy un NTP kiszolgáló (https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A1l%C3%B3zati_id%C5%91_protokoll) Akkor minden OK." A TV. a digitális adásból kapja az órajelet!! (Nem állítható!) Idézet
  11. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Üdv anonymus. Sajnos nálam nem, mert tv-re van kötve, és 2 db tv-n is megy az adás, egyforma az idő, ha bekapcsolom a beltérit, akkor is ugyan azt az időt mutatja, most már 4 perc az eltérés a pontos időhöz képest. )Emlékeim szerint, a Humaxnál pontos volt az idő, nem emlékszem csúszásra, bár lehet hogy nem tűnt föl.) Szerintem központilag van beállítva az idő.
  12. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Szerbusz. Intek HD. Nem találtam rajta pontos idő beállítási lehetősséget.
  13. Törölt_tag5913

    Digitális Kábel TV

    Kérdésem az, hogy a T. milyen időközönként frissíti a pontos időt központilag. A "valós" időhöz képest már 3-3,5 perc eltérés (siet a T.) van. A tv azt írja ki, hogy a "digitális adás alapján van beállítva", (nem lehet átállítani) .
  14. Törölt_tag5913

    Csatorna változtatás

    btz, acel : lehet változtatni, meg lehet hirdetni, mindent lehet, csak etikátlan hogy kettéválasztanak két csatornát amik elég sűrűn váltják a programokat, elkezdik az I.-en, és egy idő múlva átrakják a 2.-ra a folytatást, vagy fordítva, elkezdik a 2.-n, stb. (lásd pl. snooker). Nem a hűségidővel van a gond. Mint fentebb írtam, nekem azzal van a gondom, ezért tartom etikátlannak "Ez olyan, mintha elkezdene egy filmet pl: RTL Klubbon, és egy idő múlva egy prémium előfizetős csatornán folytatná.
  15. Törölt_tag5913

    Csatorna változtatás

    Ebben nincs igazad Lentuci, majd 10 éve van egy másik előfizetésem, (nem csak a sportcsatornái miatt!!!) Ez alatt az idő alatt 300, azaz háromszáz forintot emeltek a havi díjon. Ez mellett olyan csatornákat adnak alapban, amiket máshol külön csomagban adnak. Szerettem a T-t, mert viszonylag stabil a vétele de elég drága, és nem fogok hozzájuk ragaszkodni ha több ilyen húzásuk lesz.
×
×
  • Új...