Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

atika

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit atika posztolt

  1. 1 órája, btz írta:

    Pont azért lehet mert ott már kiépítették. ? 

    Persze nem akkora költség mint kihúzni Parlagpuszta végébe 10 embernek, de vannak más prioritások is mint a költség. Lehet hogy máshol nagyobb megtérüléstvizionálnak vagy a SZIP miatt kell odavinni az optikát stb stb

    Mindenesetre nevetséges hogy 2019-ben egy 30 megás netet el lehet adni mindeféle szupergyors jelzővel. 

  2. Hello.uj vagyok a tv go világában ,azt szeretném kérdezni hogy amikor filmet szeretnék kölcsönözni 2 olyan opciot dob fel hogy eseti kölcsönzés vagy kölcsönzés bérlettel.Mig az első 599 ft a másodiknál 0 ft-ot ir.Mindkettőnél 48 órát ir tetszőleges számu lejátszáshoz.A másodiknál videotéka konstrukcio van emlitve ez mit takar és mi a különbség a 2 opcio között?

     

  3. Az lesz,mert most nézem hogy ezt a samsungot még az első lapon amikor a tv-k re megyek ott nem is listázza a részletre vásárolhatók között.Csak ha rámegyek a készülékre akkor engedi ott kiválasztani,viszont ott amikor továbblépnék akkor a már emlitett hiba lép fel.

  4. Sziasztok ,az mitől lehet hogy a sat tv beltéri ,nem nagyon reagál a távirányitóra?Elemcsere természetesen volt,plusz már egy uj távirányitót is adtak de azzal sem az igazi.A tipusa az ADB 5800 .Lehetséges hogy csere érett a készülék?

×
×
  • Új...