Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag5982

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag5982 posztolt

  1. Törölt_tag5982

    Műholdas televízió

    Rendben, akkor intézem tovább egyedül. A Telekom írásbeli válaszára is várok. Majd meglátom. Mindenesetre több segítséget vártam ettől a fórumtól, csalódtam, hogy telekomos munkatársak nem írtak és nagyot csalódtam a hűvös és ellenséges fogadtatásban is.
  2. Törölt_tag5982

    Műholdas televízió

    Ebben miért vagy olyan biztos? Felhívom a szerelőt, hogy kérjen engedélyt az eszköz átpárosítására és jöjjön vissza.
  3. Törölt_tag5982

    Műholdas televízió

    Ez most a Telekom hivatalos álláspontja? Vagy fórumozók vagytok?
  4. Törölt_tag5982

    Műholdas televízió

    Sima T-Home stb., fekete, amit most osztogatnak. De tökmindegy, mert más miatt sem tetszik (pl. miért van benne olyan erős állapotjelző led? Nagyon zavaró, főleg este.) A lényeg, ha nem lehet a saját boxomat használni, akkor pá. Most próbaképp bekapcsoltam, mit ír ki? Gyenge jelszint, kérem hívja az ügyfélszolgálatot! Úgy gagyi az egész, ahogy van.
  5. Törölt_tag5982

    Műholdas televízió

    Akkor, ha adva vannak hozzá a szükséges technikai feltételek. Az AKAI TV-men csak egy SCART és egy KOAX csatlakozó van, úgy látszik, a TELEKOM boxának ez nem elég a képi beállítások megjelenítéséhez.
  6. Törölt_tag5982

    Műholdas televízió

    Írtam ez ügyben egy e-mailt nekik. Hajlandó lennék lemondani arról, hogy a hibát feléjük jelezzem. Lemondok a garanciáról. Vagy megoldom magamtól vagy szakemberhez fordulok. Ez nem akadály! Örömmel olvasom, hogy gyakorlatilag megoldható. Kíváncsi vagyok, mennyire rugalmas a Telekom ilyen kérdésekben.
  7. Törölt_tag5982

    Műholdas televízió

    Tapasztalatból mondom: NEM. A szerelővel próbálkoztunk, nem jött össze. A bolti boxok közül sem mindegyik képes erre, hiába állítom át a képi megjelenítést. A lényeg, hogy találtam egy ilyen boxot, szeretném azt használni.
  8. Törölt_tag5982

    Műholdas televízió

    Tisztelt T-Home! A műholdas tv-hez kapott eszköz és kártya párosítva van, a szerelő így aktiválta a készülék azonosítója alapján. Ezért sajnos nem tudom más műholdvevő kártyafogadójába beletenni, úgy nem működik. Értem, hogy ezzel akarja védeni a T-home a szolgáltatást. De kérdésem: van-e technikai akadálya annak, hogy egy másik, általam vásárolt műholdvevő készülékkel legyen párosítva ez a kártya? Ugyanis egyáltalán nem vagyok elégedett a set top box funkcióival (régi tv-m van, amin a 16:9-et meg se tudja jeleníteni, 4:3-as torz képet ad). Van egy nagyon jó kis műholdvevőm, direkt erre a célra vettem, ami képes a 16:9 megjelenítésére ezen a típusú tv-n is. Nehéz volt ezt is kiválasztani... Tehát megoldható lenne-e? Gyakorlatilag ugyanaz a helyzet lenne, a szolgáltatót nem érné hátrány, nálam viszont nézhető lenne az adás. Ha nem, úgy kénytelen vagyok lemondani a 14 napos próbaidőn belül a sat tv-t és olyan szolgáltatóhoz menni (U.P.C., D.I.G.I.), ahol nincs ilyen korlátozó eszközpárosítás. Szeretnék egy gyors választ és indoklást kapni erre a felvetett kérdésre, problémára. Üdvözlettel: István
×
×
  • Új...