Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6003

Új tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6003 posztolt

  1. Törölt_tag6003

    Kábelnet

    Köszönöm, egyelőre nincs, de lehet, hogy lesz, amint kiépül az új rendszer...
  2. Törölt_tag6003

    Kábelnet

    Köszi anonymus! Ezek igen jó hírek Ja és igen, koax nálam a kábel Utolsó kérdésem az lenne, hogy mennyire van lehetőségem konfigurálni az eszközt (pl. wifi, dhcp)?
  3. Törölt_tag6003

    Kábelnet

    Köszönöm! Legfőképpen azért szeretném használni a saját routerem, mert gigabites és most is csatlakozik hozzá egy nas, ami nem lenne túl szerencsés, ha 10/100-on lenne, illetve a wifi-je is elég erős (nagy hatótávú), gondolom ezeken a hgw-ken nem gigabitesek a portok, meg nem hinném, hogy 3 antennás meg 802.11ac-s (igaz ezzel csak egy két eszköz kompatibilis a háztartásban, de akkor is :)). A switch ötlete azért jött a képbe, mert most a tv wifin keresztül csatlakozik a halóhoz, de gondoltam, ha már úgyis a tv környékére telepítenek kütyüket, akkor kihasználom és felcsapom a lan-ra vezetékkel azt is (de a mostani routerem, amit a jövőben is szeretnék használni, portjai megteltek). Jól érzem, hogy ha a hgw 10/100-at tud csak, akkor nekem nem lesz mostantól gbites hálóm, vagy még így is megoldható, hogy a hgw-n kikapcsolom a dhcp-t és összekötöm a mostani routeremmel, ami osztaná az ip-t?
  4. Törölt_tag6003

    Kábelnet

    Sziasztok! A napokban váltok thome szolgáltatásokat. Eddig adsl volt, most viszont kábelre és iptv szolgáltatásra váltok. Két szintes a lakás és a felső szinten van most az adsl modemje (telekomos), illetve a saját wifi-s, gigabites routerem, viszont a tv, amihez megrendeljük az iptv-t, az alsó szinten van. Szeretném ha a felső szinten megmaradna a router és értelem szerűen az alsó szinten lenne a stb. Nem vagyok jártas a témában, mert még sosem láttam kiépített iptv megoldásokat és eddig nem sikerült kiderítenem, hogy pontosan hogyan épül fel és milyen eszközök szükségesek hozzá. Ami eddig valószínűnek tűnik, hogy a t egy olyan kütyüt akar beszerelni, ami wifi-s router és modem egyben... A kérdésem a következő: megoldható-e az, hogy a tőlük kapott kütyünek csak a modem részét használom (és ha kell azzal kötöm össze a stb-ot), illetve az, hogy a stb és a modem közé rakható-e switch (több eszközt csatlakoztatnék, többek közt a tv-t, esetleg egy nas-t a hálózathoz akkor az alsó szinten)? A válaszokat/kérdéseket előre is köszönöm!
×
×
  • Új...