Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6072

Új tag
  • Tartalmak

    3
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag6072 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Törölt_tag6072

    Optikai internet

    Az FTTH- t értettem optikai alatt mivel a dsl nálunk rézpáron érkezett kb 1200 méterről az optinethez meg behuzták a szobámba az üvegszálat.
  2. Törölt_tag6072

    Optikai internet

    A vdsl-es 40-50 körüli pingem 10- 12 re csökkent, szóval lényegesen alacsonyabb a válaszidő. A 10 meg a120 megás csomag között 1000 ft különbség van ugyhogy nem érdemes spórolni rajta. Ha huzzák az optikai kábelt ugyis az az érdekük nekik is, hogy ki legyen használva ezért elég jól beakciózzák a csomagokat.
  3. Törölt_tag6072

    Optikai internet

    Üdvözlet mindenkinek. Egy olyan problémám van, hogy VDSL-röl átkerültem Optinetre. Kicserélték a modemet egy Huawei hg8245h-ra azóta a szomszéd szobában is szakadozik a wifi sokszor ledobál, azt irja,hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez. PL: a modemtől 5 méterre nem játszik le egy Youtube videót csak szakadozva. Szerintem nagyon kicsi a hatosugara. Az előzö VDSL modemmel még 25- 30 méterről is müködött minden. Probáltam beállitani de minden 100%-on van. Mit tehetnék, hogy jobb legyen? Estleg vegyek egy saját routert és kössem be utána? Elöre is köszönöm a segitséget.
×
×
  • Új...