Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Vaja Attila

Tag
  • Tartalmak

    17
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Vaja Attila posztolt

  1. 12 perce, btz írta:

    Értem, a pénzt csak azért említettem, mert, az jár 72 órán túli elhárítás esetén, de csak a szolgáltatás díjából tudják jóváírni, annak akinek van szolgáltatása.

    Remélem jelezted a hibabejelentéskor, hogy akár a közlekedés biztonságát is veszélyezteti a vezeték. Gondolom erre jobban ugranának. Ha nem az már az ő felelőségük, te a magadrészéről mindent megtettél, amit lehetett. 

    Mondtam. Vették. Most megint bejelentettem. Megint hibajegy.

  2. 1 perce, btz írta:

    Értem. Tehát ez egy amúgy sem élő szolgáltatáshoz tartozó vezeték. Ettől függetlenül hamarosan meg kéne oldaniuk, persze pénzt nem fogsz kapni 72 órán túl sem, amennyiben nem vagy ügyfél. 

    Nem is pénz kell. Nem is értem ez, hogy jön ide. De ha lesz megint egy vihar akkor a jelenlegi (*****) szolgáltatásom sem lesz mert annak a kábele tartja. Az utca felett átmenő kábel pedig belóg nagyon. Egy teherautó simán lepókhálózna. Nekik tennék, jót, hogy zavartalan legyen a szolgáltatásuk és nem foglalkoznak vele. Faxa.

  3. Sziasztok.

    Általában mennyi idő szokott a hiba bejelntéstől kezdve a megoldásig eltelni?

    Hétfőn (2020.03.02) bejelentettem, hogy a kábel az oszlopon le van szakadva, a kábel tv-m kábele tartja; az utcán keresztül menő kábel pedig belóg. 

    Még mindig nincs megcsinálva szombaton (2020.03.07). 72 órát mondtak.

    Már nem vagyok telekomos lehet ez a gond?

    Hívjam megint őket? Verjem az asztalt?

    Köszi.

  4. Sziasztok.

    Egy kis segítséget szeretnék kérni. A life is feudal your own c. játékkal játszok. Sajnos nem tudnak az otthoni játék szerveremhez csatlakozni mivel nem is látják. Elméletileg a a játék fórumán azt írják, hogy ki kell nyitni a 28000-28003ig a portokat. Speedport w724v típusú routerem van elméletileg aktiváltam a portokat de mégsem látják a szerveremet. Külső port ellenörző oldal pedig azt írja, hogy nincs nyitva.

    Valaki tudna egy igazán szájbarágós leírást adni vagy egy linket, hogy mit és hol csináljak, hogy működjön a játék rendesen? A hangsúly a szálybarágóson van. ?

    Köszönöm.

  5. Sziasztok.

    Ma vettem észre a Telakom fon-t. Mindenféleképpen csak postán küldik ki a felh./jelszó párost? Ugyanis nekem nincs papír alapú számlázás. Pl E-mail nem lehetséges variáció? Csak otthoni interenet van, mobil nincs.

    Köszi.

  6. Épp most, Roli82 írta:

    A 13.490 Ft így jön ki:

    Magenta 1 NetMánia 30Mbit/s + Családi+HD + Hoppá Plusz = 9.500 Ft + Next S Aranytárskártya 3990 Ft = 13.490 Ft.

    Értem.

    Köszönöm a segítséget. Elgondolkodtató, hogy megéri-e -2-3e ft olcsósság, hogy a kollégáimmal nem tudok ingyen beszélni. Lehet több elmenne ott. Azt hittem, hogy többet ki lehet hozni a Magentából. 

     

    Köszi. Szép napot.

  7. Sziasztok.

    A segítségeteket szeretném kérni.

    3 db flotta előfizetésem van a V****fone-nál, melynek díja kb 15e ft.

    A T-Home-nál van 3 szolgáltatásom IPTV családi, Netmánia M, Alap díjcsomagos vezetékes telefon. kb 9e ft értékben.

    Ez összesen kb 24e ft.

    Magentásítva, ha a mobilokat is áthoznám szerintetek olcsóbban ki tudnám hozni? Fontos lenne az egymás közötti ingyen beszéd. Most fog lejárni a hűségem és váltani szeretnék, hogy olcsóbb legyen és nem nagyon értem ezt a magentásítást.

    Köszi a válaszokat.

×
×
  • Új...