Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Crytek

Tag
  • Tartalmak

    24
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Crytek posztolt

  1. btz Ezen a linken csináltam. Telefonszám megad, smsben kapott kod bepötyög majd kéri lépjek be a fiókomba vagy regeljek újat... Azt innentől semmi ,ott vagyok a fiokomba és nincs adategyeztetés opció sehol
  2. Nagymamán telefonszámát egyeztetném ,de nagyon elakadtam. Az internet miatt már van telekom fiokom. " Ha van Telekom Fiókod, azon keresztül is bármikor elvégezheted az adategyeztetést! Belépek a Telekom Fiókba " Ezt választottam. A mamám számát hozzáadta az előfizetések részhez. Hogyan tovább? Mert egy db adategyeztetés részt sem találok sehol a fiókon belül... Ha már ilyen évenkénti bohockodást kell végrehajtani nagy piros betűkkel villoghatna igazán a fiókon belül egy erre szolgáló rész...
  3. Crytek

    Kábelnet

    Már felhívtam őket és jó lett... Inkább leviszem a postára az a biztos úgyis ez a cél nehogy a GLS-t kelljen használni Mondjuk számomra az is vicces ,hogy ha van egy telekom bolt miért nem lehet ott leadni.....
  4. Crytek

    Kábelnet

    Valakinek volt már esetleg telekomos ügy miatt GLS futárral áruvisszaküldése? Megküldték a gyorsabb net miatt az új modemet a régit vissza kell nekik küldeni. Igen ám csak a GLS csomagszám ami a papíron van nem jó elutasítja a lekérést a telekom oldala a hibás GLS szám miatt. Érdekessé, hogy a GLS oldalán a csomagkövetéshez se volt az jó csak ha elétettem egy 1est. De telekom oldalán így is hibásat ír. Hívtam a GLS-t is azt mondta a srác 001 kell elé lehet... Így sem jó. Az új modem Sagemcom F@st 3686 tegnap 14:50 óta nem kap jelet csak villog a @ LED, tehát nincs netem azóta. Ez normális?
  5. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Mit tud? Nekem segítéség kellene a konfigoláshoz. Minden létező elérhető és elérhetetlen csatorna ott van ,de összevissza számozva. Pl a magyar 1-es az a 344-es csatorna és így tovább. Sehogy nem jövök rá, hogyan tudnám átrakni a csatornaszámot. Ebben kéne segítség.
  6. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Globo XC80 CX van esetlen valakinek? Meghozta a futár. Megkereste a csatornákat de az istennek se tudom beállítani rajta hogy az M1 pl az 1-es csatornahelyen legyen az M2 a 2-esen és így tovább.
  7. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Nem értek hozzá de gondolom ehhez még kellenének kábelek is látszólag. Visszaküldöm azt kész ,már megrendeltem amit linkeltek.
  8. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Hát ezt ismét tisztességesen benyaltam nem is néztem a box meg már itt van és akkor látom nincs scart Amit linkeltél akkor megrendelem azt is. Egyszer csak összejön
  9. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Az a baj ,hogy kb rákereséssel is szinte minden oldal a DVB-t s boxok tömkelegét adja ki Ez a fent említett Synaps CSD-300 meg gondolom az őskorból való még, sehol nincs főleg nem olcsóbban int a humax Na most találtam egy ilyet ,szerintem ez lesz ingyen hozzák csak venni kell hozzá scart kábelt http://www.edigital.hu/set-top-box-vevo-egyseg/alcor-hdc-3500-dvb-c-digitalis-vevoegyseg-p506072.html?bid=&partner=10003
  10. Crytek

    Digitális Kábel TV

    És ehhez a Synaps CSD-300 -hoz jár Scart kábel? Mert néztem pár boxról unboxing videot szinte 0 kábelt volt mindbe.. SYNAPS THD-2890 DVB-T beltéri egység nem lenne jó nekem?
  11. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Milyen DVB-C vevőt ajánlanátok 8-10 ezer ft körül? (Mint korábban írtam ősrégi TV-hez szóval az a nagy scart csatlakozós kábel legyen a csomagban) Sok unboxing videot néztem és nagyon soknál megdöbbenek hogy egyetlen 1 db kábelt se adnak (Délután hívtak elvileg a telekomtól ,hogy a számlaszámom rosszul adtam meg. Ami elég érdekes mivel a formanyomtatványon annyi rublika volt ami kellett mégis elvileg 2 db számot nem találtak, mindegy)
  12. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Vajon mikor küldik vissza a pénzt vagy jeleznek bármit, hogy mi lesz? (Visszaküldött hibás dvb-c box) Eltelt 2 hét és semmi. Mamám szeretné nézni a tv-t....
  13. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Köszönöm. Holnap feladom és várom milyen indokkal nem adják vissza a pénzt
  14. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Akkor elég buta ez a lap, hogy egy oldalon belül két helyre kell megadni.
  15. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Kisérőlevél pdf Ez az a pdf.
  16. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Olyan mező van Rendelésszám azt látom az egyértelmű ,de külön van azonosító szám mező is.
  17. Crytek

    Digitális Kábel TV

    És a megrendelés azonosító az melyik a képen?
  18. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Természetesen nem veszik vissza a helyi T-Home-nál Fel kell postáznom Pestre. Kaptam linket ahol a nyomtatványt kell majd kitölteni ,amit mellékelni majd majd a csomagba. Az adatokat a papírról 1 kivételével be tudom azonosítani,de van egy "azonosító szám" az itt melyik (a képet linkelem a köv sorba) + Van ez a 8 napos elállás. Ez honnan számít ? Kézhez kaptam és mondjuk azután az 5. nap adom fel akkor az ok? Mert lehet a központ csak 2 hét után kapja meg (csak mondtam valamit)
  19. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Egyből biztos nem!Ezt is külön netről rendeltem oda mert nekik kb sosincs.
  20. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Mamámnak lesz neki nem kell ezekből kb semmi amit leírtál. Egyelőre az kéne , hogy működjön. Boxokkal el vagyok átkozva a 3D playeremet is 3x vittem vissza és cserélték majd mikor az se működött vettem más márkát Akkor visszaviszem majd hétfőn.
  21. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Vásároltam egy Humax boxot. Összedugtam a TV-vel semmi. Nagy nehezen kilegóztam ,hogy a box érintkező hibás ,mert ha birizgálom a rámenő áram kábelt akkor néha néha életre kell a TV a képen,de nem tartja meg Egy az egybe vigyem vissza a boxot a t pontba vagy ilyenkor hívni kell őket hogy küldjenek szervizest aki "leellenőrzi" ,hogy valóban ez a jellegű hiba van-e?
  22. Crytek

    Digitális Kábel TV

    "Ők lehet azért mondták neked a 9-10 ezeret mert ők a képcsöves TV-hez csak egy médiakonvertert ajánlottak es azzal a kódolatlan digitálisokat nézheted. " Ez is kell nekem. Tulajdonképpen az IP TV is csak disznek van ,de a mamámnak atom technika nem tudná használni. Szóval elég lesz az a vevő neki. Mert nélküle most jelenleg 4vagy 5 csatorna van.
  23. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Ezt nem tudom mi számít alapárnak. Esztergomban lakom a Bazilika melletti lakótelepen. Tehát akkor a jelenlegi 12.080 ft helyett 13190 lenne 120Mbites nettel + külön gondolom az a 9-10 ezer ft a boxért semmi más költség?
  24. Crytek

    Digitális Kábel TV

    Üdvözletem. Sajnos a telefonos ügyfélrendszer nekem magas. Telefonszámos beléptetés elég bajos ugyanis nem működik. Ezért itt megpróbálom hátha. Jelenleg 50 mbites netet fizetek IP TV-vel + még van egy tv ami nagyon régi és csak analóg jelek vételére alkalmas. A kérdésem a következő: Mennyi lenne úgy az előfizetésem havi díja ha a netet felemelnék 120 Mbitre + a régi tv-hez kérnénk boxot (ezt levélben megküldték, hogy 9vagy 10 ezer ft már nem emlékszem pontosan) + lenne-e kiszállás és vagy szerelési költség? Természetesen újabb 2 évet aláírva ,mert úgyis hamarosan lejár a mostani szerződés. Jelenleg 12.080ft fizetek (Netmánia XL + IPTV családi+ HD dupla kedvezménnyel)
×
×
  • Új...