Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Crytek

Tag
  • Tartalmak

    24
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Crytek posztolt

  1. Nagymamán telefonszámát egyeztetném ,de nagyon elakadtam.

    Az internet miatt már van telekom fiokom.

    " Ha van Telekom Fiókod, azon keresztül is bármikor elvégezheted az adategyeztetést! Belépek a Telekom Fiókba "  Ezt választottam. A mamám számát hozzáadta az előfizetések részhez.  Hogyan tovább? Mert egy db adategyeztetés részt sem találok sehol a fiókon belül...

    Ha már ilyen évenkénti bohockodást kell végrehajtani nagy piros betűkkel villoghatna igazán a fiókon belül egy erre szolgáló rész...

  2. Már felhívtam őket és jó lett... 

    Inkább leviszem a postára az a biztos úgyis ez a cél nehogy a GLS-t kelljen használni :)

    Mondjuk számomra az is vicces ,hogy ha van egy telekom bolt miért nem lehet ott leadni.....

  3. Valakinek volt már esetleg telekomos ügy miatt GLS futárral áruvisszaküldése? Megküldték a gyorsabb net miatt az új modemet a régit vissza kell nekik küldeni. Igen ám csak a GLS csomagszám ami a papíron van nem jó elutasítja a lekérést a telekom oldala a hibás GLS szám miatt. Érdekessé, hogy a GLS oldalán a csomagkövetéshez se volt az jó csak ha elétettem egy 1est. De telekom oldalán így is hibásat ír. Hívtam a GLS-t is azt mondta a srác 001 kell elé lehet... Így sem jó.

    Az új modem Sagemcom F@st 3686 tegnap 14:50 óta nem kap jelet csak villog a @ LED, tehát nincs netem azóta. Ez normális?

     

  4. Ekkor: 2016. 05. 04. at 16:16, Papo írta:

    Az adatlap szerint tudja, keresgéld tovább:

    http://www.globo.com.pl/en/p/xc80cable

    Mit tud?   Nekem segítéség kellene a konfigoláshoz.  Minden létező elérhető és elérhetetlen csatorna ott van ,de összevissza számozva. Pl a magyar 1-es az a 344-es csatorna és így tovább.  Sehogy nem jövök rá, hogyan tudnám átrakni a csatornaszámot. Ebben kéne segítség.

  5. Ekkor: 2016. 04. 29., Roli82 írta:

    @Crytek

    Esetleg ez? Nagyinak talán jó lesz. :D

    Azon az Alcor HDC-3500 nincsen scart csatlakozó.

    Hát ezt ismét tisztességesen benyaltam nem is néztem a box meg már itt van és akkor látom nincs scart :(

    Amit linkeltél akkor megrendelem azt is.  Egyszer csak összejön  :(

  6. 55 perce, Roli82 írta:

    @Crytek

    Ha esetleg nem járna akkor veszel mellé, nem egy nagy összeg, pár száz Ft. :)

    Amit linkeltél az nem jó mert az DVB-T és nem DVB-C képes box!

     

    Az a baj ,hogy kb rákereséssel is szinte minden oldal a DVB-t s boxok tömkelegét adja ki :(  Ez a fent említett  Synaps CSD-300 meg gondolom az őskorból való még, sehol nincs főleg nem olcsóbban int a humax :(

    Na most találtam egy ilyet ,szerintem ez lesz ingyen hozzák csak venni kell hozzá scart kábelt http://www.edigital.hu/set-top-box-vevo-egyseg/alcor-hdc-3500-dvb-c-digitalis-vevoegyseg-p506072.html?bid=&partner=10003

  7. Milyen DVB-C vevőt ajánlanátok 8-10 ezer ft körül? (Mint korábban írtam ősrégi TV-hez szóval az a nagy scart csatlakozós kábel legyen a csomagban) Sok unboxing videot néztem és nagyon soknál megdöbbenek hogy egyetlen 1 db kábelt se adnak:o

    (Délután hívtak elvileg a telekomtól ,hogy a számlaszámom rosszul adtam meg. Ami elég érdekes mivel a formanyomtatványon annyi rublika volt ami kellett mégis elvileg 2 db számot nem találtak, mindegy)

  8. Természetesen nem veszik vissza a helyi T-Home-nál :(

    Fel kell postáznom Pestre. Kaptam linket ahol a nyomtatványt kell majd kitölteni ,amit mellékelni majd majd a csomagba.

    Az adatokat a papírról 1 kivételével be tudom azonosítani,de van egy "azonosító szám" az itt melyik (a képet linkelem a köv sorba)

    rk7sx5p93mawtqk3u2ec.jpg

     

    + Van ez a 8 napos elállás. Ez honnan számít ? Kézhez kaptam és mondjuk azután az 5. nap adom fel akkor az ok? Mert lehet a központ csak 2 hét után kapja meg (csak mondtam valamit)

  9. Mamámnak lesz neki nem kell ezekből kb semmi amit leírtál. Egyelőre az kéne , hogy működjön.

    Boxokkal el vagyok átkozva a 3D playeremet is 3x vittem vissza és cserélték majd mikor az se működött vettem más márkát :(

    Akkor visszaviszem majd hétfőn.

  10. Vásároltam egy Humax boxot. Összedugtam a TV-vel semmi. Nagy nehezen kilegóztam ,hogy a box érintkező hibás ,mert ha birizgálom a rámenő áram kábelt akkor néha néha életre kell a TV a képen,de nem tartja meg :(

    Egy az egybe vigyem vissza a boxot a t pontba vagy ilyenkor hívni kell őket hogy küldjenek szervizest aki "leellenőrzi" ,hogy valóban ez a jellegű hiba van-e?

  11. "Ők lehet azért mondták neked a 9-10 ezeret mert ők a képcsöves TV-hez csak egy médiakonvertert ajánlottak es azzal a kódolatlan digitálisokat nézheted.  "

    Ez is kell nekem. Tulajdonképpen az IP TV is csak disznek van ,de a mamámnak atom technika nem tudná használni. Szóval elég lesz az a vevő neki. Mert nélküle most jelenleg 4vagy 5 csatorna van.

  12. Ezt nem tudom mi számít alapárnak. Esztergomban lakom a Bazilika melletti lakótelepen.  Tehát akkor a jelenlegi 12.080 ft helyett 13190 lenne 120Mbites nettel + külön gondolom az a 9-10 ezer ft a boxért semmi más költség?

     

  13. Üdvözletem.

    Sajnos a telefonos ügyfélrendszer nekem magas. Telefonszámos beléptetés elég bajos ugyanis nem működik. Ezért itt megpróbálom hátha.

    Jelenleg 50 mbites netet fizetek IP TV-vel + még van egy tv ami nagyon régi és csak analóg jelek vételére alkalmas.

    A kérdésem a következő: Mennyi lenne úgy az előfizetésem havi díja ha a netet felemelnék 120 Mbitre + a régi tv-hez kérnénk boxot (ezt levélben megküldték, hogy 9vagy 10 ezer ft már nem emlékszem pontosan) + lenne-e kiszállás és vagy szerelési költség?

    Természetesen újabb 2 évet aláírva ,mert úgyis hamarosan lejár a mostani szerződés.

    Jelenleg 12.080ft fizetek (Netmánia XL + IPTV családi+ HD dupla kedvezménnyel)

×
×
  • Új...