Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

dangab

Tag
  • Tartalmak

    15
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit dangab posztolt

  1. dangab

    TV GO Magentásként

    Köszönöm, közben megoldódott,a DLink Mash hálózat volt a bűnös, szerencsére összeomlott este az egész,hibásak az eszközök. Most a Telekomos modemről működik a Go.
  2. dangab

    TV GO Magentásként

    Üdv. Csomagot váltottam Mobil L+10 GB, hűséggel,erre már nincs Magentásként adathasználat nélküli TV GO ? Ügyintéző szerint még van,de veszi le a gigákat a keretemből. Másik kérdésem,ha már nincs erre lehetőség, akkor wifin miért nem indul el az app mobiltelefonon?( Frissítve van) Köszönöm.
  3. Nekem ma jött meg a D-Link,ingyen volt,illetve 2 év hűségért.A beüzemelésnél már megakadtam,a tekekomos útmutató az nem jött be,rögtön az appal kell kezdeni és azt követni. Kb 10 perc alatt felállt a rendszer,kétszintes lakásban is látják egymást tökéletesen,a 4K videók is szuperül jönnek. A sebesség az nagyon ingadozik,van amikor 49-50 ,van amikor 100 körül ,500 megás előfizetésem van.Nat az nincs rajta. Egyenlőre arra sem jöttem rá,hogy a boxkábelt miként lehet kiváltani,szerintem ez a box ezt nem tudja,pedig minimum 1 boxot ki kellene a kábelből venni,kellene a modemben 1 hely közvetlen a laptopnak. Holnap ügyfelest megkérdezem,gondolom cserélik.(vagy nem??)
  4. dangab

    Adatforgalom dupla

    Tárgytalan, megjött az SMS, kiemelt ügyfélként megemelték az adatkeretet a duplájára. ?
  5. Magenta 1, (korlátlan beszéd +2 Gb net) amit 2017,11.11.én módosítottam, jogosult leszek a napokban bejelentett adatforgalom duplázásra? Köszönöm.
  6. dangab

    Magenta 1

    Ezt nézegettem én is,de úgy látom csak új előfizetéssel gondolják. Nekem már bent van a mobil is,de mégsem engedi a bővítést. Újként lehet vezetékes nélkül is,de az drágább variáció.
  7. dangab

    Magenta 1

    Nézegetem,az új csomagokat,de 1 kicsit láma lettem. Adott Magenta 1 fullon minden+Next S Atsk mobil egy számlára összevonva. Szeretnék Mobil L + 4 GB adat csomagot,a többi minden marad,akárhol ütöm be mindenhol 7500 forintot akar a mobilért kicsalni tőlem,pedig szerintem nem ennyinek kell(ene) lennie.(csak az 1500 forintot veszi le a 25 %-ot nem) Valaki ki tudta ezt már 100 %-san számolni? Ha igen megosztja velem? Másik kérdés,anno ,amikor Magentás lettem nem kértem készüléket,utólag van még lehetőség kihozni egy telefont pl a mostani listából? Tankjú!
  8. dangab

    Magenta 1

    Olvastam,csak azon háborgok, hogy most az új csomagok megjelenésekor kell karbantartani??
  9. dangab

    Magenta 1

    Köszi, persze, hogy nem működik a Telekom oldala, miért is működne ilyenkor!!??
  10. dangab

    Magenta 1

    Változtak a csomagok? Next atk magenta 1ben van jelenleg, megéri átnyálazni az újakat ? Egyáltalán lehetséges a váltás vagy csak új előfizura szólnak?
  11. dangab

    Magenta 1

    Ma voltam Szegeden a Telekom üzletben és ott sajnos azt a tájékoztatást kaptam,hogy az 50000 forint levonás csak új előfizetésnél van,ha átváltom a meglevőmet (mozaik XS) egy Next S-re akkor nem él,csak 59000 forintért hozhatom el a P8 Lite telefont. Végső soron felmondhatnám és váltanák új előfizetést,de sajnos akkor elvesztem a Westel óta meglévő telefonszámom.(nem szeretném) Mi ebben az üzletpolitika ,azt nem tudom,mert ezzel a variációval egy darabbal sem lesz több előfizetőjük.
  12. dangab

    Magenta 1

    "egy P8Lite okosórával Move M ATK, vagy Next S ATK-val egy összegben 9800Ft. " Szia,ez a variáció ,hogy jön ki? A Telekom oldalán nem találom,csak Next M ATK val van 0 forintért. Köszi.
  13. dangab

    Magenta 1

    Alakul a Magenta,ma hívott fel egy jóember,végül 15180.- -ban állapodtunk meg. Egy kérdés: a moziklub ugye benne van az XXL netben,azon belül kell még fizetni a megnézett filmekért vagy az 1500.--ban minden benne van?Köszi.
  14. dangab

    Magenta 1

    Köszi a gyors választ.
  15. dangab

    Magenta 1

    Üdv! Jelenleg családi IPTV+netmánia L+alap telefonom van 2015 .novemberben aláírt két évvel+ egy szabad Mozaik XS mobillal. Magentázni szeretnék családival+hoppá plusszal+netmánia xxl variációval + next s aranytárskártyával. Mennyi lenne ez kb nekem havi szinten? Felmondhatom a meglevő mobilszerződésem és az otthoni csomagomra lehet a Next s mobilt társkártyázni? Köszi.
×
×
  • Új...