Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Majer Orsolya

Tag
  • Tartalmak

    19
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Majer Orsolya eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  • Mobil guru
  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Köszönöm szépen a választ!
  2. Nem sikerül beállítanom a "Dominó most" szolgáltatást, pedig tudom hogy kell.Odáig eljutok, hogy "Az alkalmazásba belépve jobb alsó sarokban van 3 pötty. Arra kattints rá. Áttekintés, kattints bele a telefonszámba,HÍVÁS". A HÍVÁS-tól nem megy semerre tovább. Nekem a teló képernyőjén felül "Dominó 5" van kiírva, - mert eleve abban a csomagban vagyok, amíg a Dominó Most-ot nem sikerül beállítani - a "HÍVÁSNÁL", és minden másnál is, "jelenleg nincsenek aktív hívás szolgáltatásaid", – ez van kiírva! És nem jutok tovább a "Dominó most" alkalmazás aktiválásához!
  3. Sajnos nálam nem így van, pedig gyanítom, hogy első alkalommal kb. így sikerült beállítanom a 30-as számom kijelzését. Telefon, 3 pötty fenn, aztán a klaviatúra jelenik meg.
  4. Sajnos a fenti lehetőséget nálam nem lehet alkalmazni. A "telefonon" túl, már nincs további beállítási lehetőség. A gsm kódot beírtam a sűrűn hívott 30-asok száma elé. Egyenlőre ennyi! Nem tudom mi az oka a problémámnak!? Új a telóm, de amíg csak a 30-as kártya volt benne, kijelezte a számomat. Ahogy bekerült a másik szolgáltató által üzemeltetett sim kártya, azóta nem működik, illetve csak azt a számot jelzi ki. Azzal egy időben volt az átállás a Dominó most-ra is. Hát nem tudom mi lehet a gond!? Hívtam az irodát, de nem veszik fel a telefont.
  5. Pont ezen szenvedek én is, napok óta. Bármit próbálok, nem látja a hívott fél a telefonszámomat. Ismeretlent ír ki. Egyenlőre, hívásonként a *31# - et használom.
  6. Köszönöm szépen! Igazán nagyon rendesek vagytok!!! Megnéztem: " A kimenő hívásazonosító nem korlátozott". Az alul írt "előtagot" alkalmazom a hívásoknál. December 15.-én jártam egy Telekomos üzletben. Az ügyintéző felajánlotta, hogy "karácsonyi ajándékként" lehetőség van a "Dominó most" csomag igénylésére, kedvező percdíjakkal, január 31-ig. Kérem-e? Kértem. Arra gondolok, talán ezzel az átállítással tűnt el a Telekomos számom hívásazonosítója? Mert előtte még /Lepsénynél / megvolt! Holnap felhívom az üzletet. Jelszavam szerintem nincs, vagy nem tudom. A lányom vette nekem ezt a kártyát.
  7. Sajnos nem tudom telepíteni az aplikációt. Feltöltőkártyás vagyok, akkor is működne, amit javasoltál?
  8. Zoli62! Olyan van, hogy elsődleges kártya választása, de nem választottam egyiket sem. Híváskor felajánlja, hogy melyikről szeretnék hívni, de mint írtam a 30-as szám nem íródik ki a hívott félnél.
  9. Nincs telepítve. Köszönöm a tanácsot, utána nézek!
  10. zoli62, és btz ! Köszönöm szépen a válaszokat, tanácsokat! Zoli! Az én telefonom sajnos nincs ilyen lehetőség, amit ajánlottál. Amíg csak 1 kártya volt a telefonomban, a "beállítások, - hívásazonosító - telekom.hu - további beállítások -hívásazonosító- saját szám megjelenítésénél" tudtam beállítani a saját számom megjelenítését. Amióta belekerült a telefonomba a másik szolgáltató SIM kártyája, csak az a szám jelenik meg, a telekomos nem, és már nem is találom meg a fenti lehetőséget. Így csak az egyik számom jelenik meg a hívott fél telóján, ha telekomossal hívok "ismeretlen" hívó jelenik meg. btz! Nem kell, hogy a hívott fél egyszerre mindkét telefonszámomat lássa. Ha el vagyok mentve a telójában, vagy nem is, akkor is kellene, hogy azt a telefonszámot lássa, amelyikről hívom, mivel a telefonom felajánlja a választási lehetőséget, hogy melyik számról szeretnék hívni. Egyetlen gondom, hogy nem tudom beállítani a 30-as számom megjelenítését. Az előző telefonomnál ez nagyon egyszerűen ment. Soha nem írt ki "ismeretlent", bármelyik SIM kártyáról hívtam. Köszönöm szépen a válaszotokat! Üdvözlettel!
  11. Kaptam egy NAVON D504 smartphone, kétkártyás telefont. Van egy *****fonos, és egy telekomos kártyám.Sajnos pillanatnyilag, - sok próbálkozás árán - csak az egyik telefonszámot jelzi ki a hívott fél telefonján. Illetve, vagy az egyiket, vagy a másikat, mikor, attól függ melyiket sikerül beállítanom. Úgy még nem sikerült beállítanom, - nem is tudom,hol kell, - hogy mindkét telefonszámom láthatóvá váljon, akármelyekről is hívom az ismerőseimet. Előre is köszönöm, ha segítetek a problémám megoldásában!
  12. Majer Orsolya

    csengés ideje

    Szia "Teherwagon"! Nagyon szépen köszönöm az összes segítséget! Élni fogok a próbálgatással! Minden jót! Üdvözlettel: Orsi
  13. Majer Orsolya

    csengés ideje

    Sikerült! Nagyon köszönöm! Hol találom meg a különféle kódokat? Ki tudja mire lesz még szűkség!? Igen látom, hogy feltetted, de ez a táblázat nekem nem igazán érthető! Üdvözlettel....
×
×
  • Új...