Tamás80

Új tag
 • Tartalmak

  3
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Tamás80 a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
 1. Sejtettem, hogy itt sem érek el eredményt... Elég szomorú ez a T-komra nézve, hogy egy problémát 6 héten keresztül semmilyen szinten nem tud kezelni.
 2. Természetesen nem kértek semmilyen hozzájárulást, hogy a kertem, illetve a házam felett átvihetik-e a kábelt és hiába jeleztem a szerelőnek, hogy ez így nem lesz jó, közölte, hogy nem fog hozzáérni a tetőmhöz és ezután beszállt az autójába és elment.
 3. Több, mint 30 napja bevezették a szomszédomhoz a t-kom kábelt. Én arra ébredtem, hogy a t-kom szerelője a háztetőmön mászkál, ami, ha jól sejtem, akkor birtokháborítás. A kábelt 5 cm-rel a tetőm felett vezette, ami egyrészt szabálytalan, másrészt a legkisebb szellő is nekiüti a tetőmnek és ez belülről is jól hallatszik, ezt hallgatom már 30 napja. Aznap panaszt tettem, visszahívást ígértek, de nem történt semmi, egy hét múlva újra telefonáltam, írásban is panaszt tettem, illetve azóta többször is, de semmi válasz. Most már túllépték a törvény által előírt 30 napos válaszadási kötelezettséget is. Mit tudok tenni, hogy foglalkozzanak az ügyemmel?