Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

anyoca69

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit anyoca69 posztolt

  1. 8 perce, OldMike írta:

    Ennek valószínűleg az az oka, hogy a rendszer erőforrásainál 2 HD és 1 SD van beállítva. Optikás és koax kábeles kapcsolat esetén, amennyiben az IPTV előfizetett csomag a 202009 számot is tartalmazza (2020. szeptember után lett előfizetve, vagy megújítva), akkor lehet kérni a 3 HD műsorfolyam bekapcsolását. Legegyszerűbben a 1414 telefonon. 

    köszönöm a választ és új a meghosszabbítás , novemberben lett hűségem. És tudták, mert még kérdezték is telefonon, 3 HD tv van, a beltériek is HD-sek.  SZóval reméljük, hogy még tudnak állítani az ügyfelesek rajta

  2. Amióta bővült a HD csatornaválaszték , nagyon súlyos hiba lép fel.

    Nálunk 3 beltéri van, IPTV szolgáltatással. Amennyiben mind a 3  tv üzemel, csak az egyiken jön be az összes HD csatorna, a többire kiírja, hogy nem bír el a rendszer több HD-t, váltsunk át sima csatornára.

    Szerintem ez egy ordító hiba

  3. teherwagon

    voltak tegnap, és ez a Huawei   hibája, nem igazán tudja stabilan tartani. Amikor kijött, pont jó volt egy újraindításnak köszönhetően, ma már csak 47 Mbite jön. És igazad volt, a routert ajánlotta, tegyük vissza a TP-link routerünket, azzal már jónak kell lenni. Erős jelet mért a modem mellett, de ennek ellenére nem stabil. Valaki tud az 5 G hálózat megvalósításáról? Az lehet még majd a megoldás. Ezek az ő szavai :)

  4. amikor a dobálást bejelentettem pár napja, azt a választ kaptam, indítsam újra. Hát azért bocsásson meg érte a Jóisten, de nem hiszem, ez lenne a módja.  Eddig- 11 évig- sima kábeles wifink volt, igaz,  kb 15 megás nettel, de stabil volt. Az optikait nagyon mondták, mennyire megbízható és itt a hűség, de nincs mellé minőség

  5. Egy hónapja kötötték be az IPTV-s lehetőséget hozzánk. Huawei wifink van, de állandóan ledobálja a telefonokat és az asztalit és a laptopot is. Ma reggel a 100 megából 4 azaz 4 mega van. Ennek mi az oka? Még a speedtest is alig akart betölteni. Amikor bekötötték, 100 mega le és 50 mega fel voltak az értékek.

    viber image.jpg

×
×
  • Új...