Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6262

Új tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag6262 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Törölt_tag6262

    IPTV

    Köszönöm a gyors és szakszerű választ, sajnos a 1412 - n igen csak le vannak maradva az információ területén. A lényeg, hogy amire kerestem a választ azt itt megkaptam. És így legalább megleltem ezt a fórumot, melyet el is mentek, ha ismét szükség lesz rá További jó munkát
  2. Törölt_tag6262

    IPTV

    Kösz a választ, még egy kérdésem lenne, Újra kellet most hangolni a tévét más csatorna kiosztást csináltak és egy kedvence csatornára bukkantam Sprektum Home, lehet ezt tudni, hogy véletlen került a kódolatlan csomagba, reklám ként, vagy itt is lehet majd fogni?
  3. Törölt_tag6262

    IPTV

    Lehetséges, de a lényeg, hogy nem minden csatorna jön be box nélkül, és nem tudom, mi az amit így nézhetek. Nem találok semmi elírást egy ügyben.
  4. Törölt_tag6262

    IPTV

    IPTV -nk van a hozzá való modemmel és a tvhez szükséges telekomtól kapott boxal. A másik tévé alkalmas fogni a modemről a boxot nem igénylő csatornákat, / Nem tudom ezt minek kell nevezni analog vagy analóg digitális? / nincs is itt sem semmi gondom, de nem tudom ilyenkor milyen csatorna kiosztást kell nézni. A kérdésem az, hogy Családi csomag lévén mi az amit csak boxal és mi az amit box nélkül tudok nézni?
×
×
  • Új...