Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6314

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag6314 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Törölt_tag6314

    Vezetékes telefon

    Kedves btz, köszönöm szépen a segítséget. Közben az ügyfélszolgálat értesített, hogy. hogy holnap este 8 órakor aktiválja a vonalunkat. Vagyis elismerték, hogy a vonalban van a hiba. Eddig nem kellett belemélyednem , igy nem is ismerem eléggé az interneten lévő telefonálást (ugye most erre állunk át ?) Ezért a leveledből kimásoltam egy részt, ami nem világos nekem. Emlékeim szerint a LAN cím 4 oktál számból áll, a maszk ugyancsak. Hol használod Te ezeket a címeket ? Jól gondolom, hogy az új rendszerben a telefonoknak saját IP címük van ? Nem kívánhatom, hogy elméleti *****ságommal foglalkozzál, de ha néhány mondatban kisegítenél, nagyon megköszönném. Alább a kimásolt részleted : Nálam is nem rég volt a digitális telefonra való átálás, sajnos elkövettem azt a hibát, hogy a LAN-on a 10.0.0.X tartományú címeket használtam 255.0.0.0 maszkal, minden jól lett összekötve, a T-nél is mindent rendben találtak, szerencsére hamar meglett hogy mit rontottam el, kiderült hogy az egész ütközött a voip címtartományával, de így is fél nap bruttó szívás volt. Köszönettel : Béla
  2. Törölt_tag6314

    Vezetékes telefon

    Kedves btz ! ne haragudj, hogy ingerülten válaszoltam. De semmiképen nem elfogadható, hogy egy hiba elhárítása 8 hozzáfordulás és kétheti várakozás sem történik meg. Mi a telekommal való beszélgetés után a kölcsön telefont csatlakoztattuk a modemhez, mely miután előzőleg e - mailban azt állították, hogy az ő vonaluk jó és hívjuk ki pénzért a Szuperszervízt, csak egyirányú telefonálásra volt alkalmas. Az is elfogadhatatlan, ami Veled történt és megerősíti bennem a meggyőződést, hogy a Telekomban komoly hibák vannak és nem szabad tűrnünk, hogy egy "szolgáltató " azt csináljunk velünk, akikből él, azt csináljon, amit akar. Mégegyszer bocsánatot kérek ingerült válaszomért és bízom benne, hogy rövidesen megoldódnak a gondjaink. Üdvözlettel : Béla
  3. Törölt_tag6314

    Vezetékes telefon

    Kedves btz ! Kéretik a hozzászólás előtt figyelmesebben elolvasni a leírtakat. A hibát legalább 8 esetben bejelentettük. A leírtakból ez kiderül. Nem igaz a Te szöveged, hogy bárki hozzányúlhat a szóban forgó modemhez ezt a leírást olvasók tudják, aki meg nem olvasta, az ne szóljon hozzá. Mint az általam leírtakból kitűnik, a Telekom sorozatos mellébeszélésekkel és be nem tartott ígéretekkel ódázza el a hiba megszüntetését. Becsapott avval is, hogy új készüléket kell venni, miközben elég kicserélni a csatlakozó kábelt. Azt is figyelembe kell venni, hogy a (jól)fizető ügyfelek többsége még Nálad is csekélyebb műszaki ismeretekkel rendelkezik és egy tisztességes cég ezért előzékenyebb magatartást tanúsít. Szumma szummárum hozzászólásod segítő szándéka kérdéses.
  4. Törölt_tag6314

    Vezetékes telefon

    Kedves Barátaim ! Május 12-én bejelentettük, hogy a telefon nem működik. Válasz : megkezdtük a munkát . Este jön az e-mail: a hiba az ön készülékében van, de külön pénzért megoldjuk. a számtalan megkeresésre adott válaszból kiderült, hogy a kis titkolózó Telekom átálló félben van a digitális telefonra. Hogy , hogy nem elkottyantották, hogy próbáljuk bedugni a modem telefon csatlakozójába. Ide a mi 3 polusú, a velük évek óta szerződött készülékünk nem csatlakoztatható. Mellesleg az ő tulajdonukban levő modemről van szó, melyhez csak ők csatlakoztathatnak. A következő műszaki zseni azt javasolta, hogy vásároljunk új készüléket. De hát kértük mi a digitális átállást ? Mindenesetre kértünk kölcsön egy megfelelő telefont, enyhe lelkiismeretfurdalással csatlakoztattuk az ő modemjükbe, az eredmény lesúlytó volt : senki nem tudott hívni minket. A következő alkalommal ránk mosolygott a szerencse : az ügyfélszolgálatos elkottyantotta (reméljük, hogy nem rúgják ezért ki), hogy a telefont nem is kell kicserélni, csak a kábelét kell kicserélni. Vajon az előző műszaki zseni ezt nem tudta ? De a történetnek még közel sem volt vége. Az "n" - dik ügyfélszolgálatos küldött egy e-mailt a műszakiaknak és megnyugtatott, hogy 1 - 2 órán belül, de legkésőbb 2 napon belül (óvatos volt az emberünk, ismerte a cégét) a vonal tökéletes lesz. Két nap mulva hívtuk a műszakiakat, mert mondanom sem kell, a híba ugyanúgy maradt. Az agyafúrt műszaki hibafelvevő azt mondta, hogy új hibának veszi fel a dolgot mert így innen indul az ő 72 órás hibaelhárítási kötelezettségük, de valószínű, hogy "egy két órán belül" miden rendben lesz. Kissé félve vártuk a 72 óra többedik elmúlását és félelmünk nem volt alaptalan : semmi nem változott. Összegezve : a rendszer analóg is meg nem is, a készüléket ki kell cserélni, meg nem is, a hiba 1-2 óra illetve két nap múlva vagy elmúlik, vagy nem, de nehogy meg merd említeni, hogy a határidó többszörösére sem javult meg a hiba, mert akkor onnan kezdődik a hibaelhárítás ! Természetesen a vonal már 10 napja, most is rossz de tűnődünk, hogy merjünk e szólni érte ? Mit gondoltok ? Még annyit, hogy évek óta Tv, Internet és telefon szogáltatásért fizetünk a Telekomnak és úgynevezett Platina fokozatunk van. Isten óvja ezek után, aki új áldozata akar lenni a Telekomnak!
  5. Törölt_tag6314

    Vezetékes telefon

    Kedves Barátaim ! A Telekom átállt a digitális telefonra , azóta nem jó a telefonom. Az EPC 3925 modembe a tel. 1 csatlakozóba bedugatták velem a máshol működő telefonomat, én tudok hívni mást, de fordítva ez nem megy, azt mondja rám, hogy üzemképtelen vagyok . Kérek szépen tanácsot, hol a hiba ?
×
×
  • Új...