Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kun Károly

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Kun Károly a fórumon

  • Születésnap 01/25/1955

Profil megtekintések

1117 profilmegtekintés

Kun Károly eredményei

Tudományos főtag

Tudományos főtag (5/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy a router(Technicolor) kezelőfelületét be lehet e állítani úgy hogy a nyelv alapból magyar legyen.A válaszokat előre is köszönöm.Baráti üdvözlettel Kun Károly.
  2. Arra lennék kíváncsi hogy mi a véleményetek a set top box távirányítójárol. Mert nekem nagyon sokszor sikerül másik gombot megnyomni,de az asztalra letéve sem lehet megnyomni mert elbillen.A számgomboknál is álltalában az 5-ös számon szokott lenni egy kis dudor hogy sötétben is érezni lehessen ,ezen sajnos nincs.
  3. Kun Károly

    Telefon extrák

    A Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonál olvastam.
  4. Kun Károly

    Telefon extrák

    Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy mi az a X ujj érzékelés.A válaszokat előre is köszönöm.
  5. Köszi a választ de nem erre lennék kíváncsi hanem arra hogy melyik esetben kapok esetleg nagyobb kedvezményt.
  6. Sziasztok.Tanácsot szeretnék kérni.Otthoni szolgáltatást TV+internet+vezetékes telefont és mobil készüléket is szeretnék vásárolni.A kérdés pedig az hogy ezt telefonon,online, vagy személyesen az üzletben ajánlott elintézni.A válaszokat előre is köszönöm tisztelettel Károly.
  7. Noel a válaszodat nagyon szépen köszönöm.De a hozzászólásomban írtam is hogy a Telekom a számlámról már rég lehívta az aktuális összaget,csak a Telekomos alkalmazásban és az internetes fiókomban még vagy három napig minuszként szerepelt,sőt a telefonos alkalmazás még figyelmeztetést is küldött.
  8. Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan hogy Vandát megkerülve valós személyel beszéljek telefonon.
  9. Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy nekem csoportos beszedési megbízásom van,de aTelekom alkalmazásban az áll hogy elmaradásom van miközben a számlámról már lehívták a számla értékét.Mennyi idő még eltörlik a tartozásomat ami valójában nincs is.
  10. Kun Károly

    Vezetékes telefon

    Gigaset E290 DECT (vezeték nélküli) telefon fekete - Telekom Ezt a vezeték nélküli készüléket és egy Panasonic vezetékes készüléket szeretnék egyszerre használni.
  11. Kun Károly

    Vezetékes telefon

    Úgy szeretném hogy nekem van egy vezetékes telefonom és pluszban kérném a szolgáltatás mellé a vezeték nélküli telefont. És így működne e mindkettő? Válaszodat előre is köszönöm.
  12. Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy a routeren lévő vezetékes telefon csatlakozót akkor is tudom-e használni ha a telekomos wifis vezeték nélküli készüléket is kérem.A lényeg hogy a vezetékest és a wifis televont is szeretném használni mivel a lakásban több helyen is kell a készülék.Köszönöm a válaszokat előre is.
  13. Kun Károly

    Hűségidő

    Azt tudom hogy vásárolni kell és akarok is, a kérdésem az hogy azonnal vagy ráérek később is?
  14. Sziasztok .Az lenne a kérdésem hogyha szerződéskötéskor a két éves hűségidőt választom akkor azonnal kell készüléket is vennem vagy ráérek később is.Köszönöm a válaszokat előre is.
  15. Kun Károly

    Csatornasorrend

    Tisztelt szolgáltató.Az lenne a kérdésem hogy várható e hogy a csatornák sorrendjét saját ízlés szerint be lehessen állítani a SmartBox-on.Ez a fejlesztés biztosan sok előfizetőt hozna.
×
×
  • Új...