Kun Károly

Tag
 • Tartalmak

  14
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Kun Károly a fórumon

 • Rang
  Tudóspalánta
  10+
  10+

  Telefon guru

  Otthon vagyok a telefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Mobil guru

  Otthon vagyok a mobiltelefon témakörben, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

  10+
  10+

  Egyéb guru

  Otthon vagyok a Telekom ügyintézéssel/ a Telekom fórummal kapcsolatban, az előző 90 nap alatt ennyit posztoltam

 • Születésnap 01/25/55

Profil megtekintések

530 profilmegtekintés
 1. Noel a válaszodat nagyon szépen köszönöm.De a hozzászólásomban írtam is hogy a Telekom a számlámról már rég lehívta az aktuális összaget,csak a Telekomos alkalmazásban és az internetes fiókomban még vagy három napig minuszként szerepelt,sőt a telefonos alkalmazás még figyelmeztetést is küldött.
 2. Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan hogy Vandát megkerülve valós személyel beszéljek telefonon.
 3. Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy nekem csoportos beszedési megbízásom van,de aTelekom alkalmazásban az áll hogy elmaradásom van miközben a számlámról már lehívták a számla értékét.Mennyi idő még eltörlik a tartozásomat ami valójában nincs is.
 4. Gigaset E290 DECT (vezeték nélküli) telefon fekete - Telekom Ezt a vezeték nélküli készüléket és egy Panasonic vezetékes készüléket szeretnék egyszerre használni.
 5. Úgy szeretném hogy nekem van egy vezetékes telefonom és pluszban kérném a szolgáltatás mellé a vezeték nélküli telefont. És így működne e mindkettő? Válaszodat előre is köszönöm.
 6. Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy a routeren lévő vezetékes telefon csatlakozót akkor is tudom-e használni ha a telekomos wifis vezeték nélküli készüléket is kérem.A lényeg hogy a vezetékest és a wifis televont is szeretném használni mivel a lakásban több helyen is kell a készülék.Köszönöm a válaszokat előre is.
 7. Azt tudom hogy vásárolni kell és akarok is, a kérdésem az hogy azonnal vagy ráérek később is?
 8. Sziasztok .Az lenne a kérdésem hogyha szerződéskötéskor a két éves hűségidőt választom akkor azonnal kell készüléket is vennem vagy ráérek később is.Köszönöm a válaszokat előre is.
 9. Tisztelt szolgáltató.Az lenne a kérdésem hogy várható e hogy a csatornák sorrendjét saját ízlés szerint be lehessen állítani a SmartBox-on.Ez a fejlesztés biztosan sok előfizetőt hozna.
 10. Az lenne a kérdésem hogy a csatornakínálatban várható e a Cinemax HD és a Cinemax 2HD.Válaszukat előre is köszönöm.
 11. Tisztelt szolgáltató.Mindig is telekomos voltam és az is maradok de most egy kicsit elrontották a kedvemet.A fiam bevitt a feleségemmel minket egy flottába,mert kedvezőek voltak a feltételek.A fiam megszüntette a flottáját így nekünk is újból külön előfizetést kellett készíteni.A rossz érzést az okozta hogy megtartottuk eredeti számainkat és ezért számonként 4500ft-ot kellet fizetni,így 9000ft-ot fizettünk.Elmagyarázná valaki hogy mi került 4500ft-ba,mert el nem tudom képzelni.Tisztelettel Kun károly egy hűséges előfizetőjük.
 12. Az lenne a kérdésem hogy szerződéskötés után körülbelül vagy akár pontosan mennyi idő múlva jön ki a szerelő kiépíteni az új hálózatot.Dunaújváros Hengerész út.
 13. Segítség kellene ,Dunaferr 30-as flotta díjszabásda érdekelne ezt hol lehet megnézni?Köszönettel Kun Károly
 14. Kártyafüggetlen Z3 compaktom van,azt szeretném kérdezni hogy mikor várható a 6.0 frissítés.