Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6422

Új tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag6422 eredményei

Kutató

Kutató (2/13)

  1. Törölt_tag6422

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Belépett a T-s kolléga távolról az eszközbe, újra is indította, de azt mondta, hogy nem tud fix ip címet beállítani hozzá, nem támogatja az eszköz. De lehet, hogy valamit rosszul nézett/nem talált, nem tudom. /De igazából nekem nem is számít már ez (ráadásul nem hiszem, hogy a mostani megemelt sávszél+fix ip havi díját tovább kéne srófolni felfelé csak azért, hogy a sagemcom maradjon a gw -aminek ráadásul jó pár számunkra fontos funkciója nem is működik-), szóval teszek mögé egy normális routert, kérek a sagemcomra egy bridge módot, és a dolog el van intézve részemről./
  2. Törölt_tag6422

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Ok, köszi, nincs semmi más a végponton, csak net előfizetés. Mindenképp bridge mód +saját router lesz a megoldás, ráadásul kértek fix ip címet is az előfizetéshez, amit meg nem tud a sagemcom eszköz (telefonos tech.support szerint se).
  3. Törölt_tag6422

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    ok, köszi az infót. Ezt a választ annyira nem publikálnám az ügyfél felé, mert nem kicsit gáz az "optikája" (üzleti előfizetés van, sima sávszél emelés után sikerült megkapni ezt a "csoda" home... eszközt, holott a telepítő -sávszél-emelő- kollégától telefonon direkt nem ezt kértük, csak sima "modemet", router maradt volna az eddig is bevált/használt). B terv: Ha minden kötél szakad, van-e mód arra, hogy ehelyett a _new hope_ HGW helyett kapjunk egy sima modemet (ami/ahogy eddig is volt), és használjunk a csatlakozáshoz saját routert? (Csak a net jön rajta, semmilyen más szolgáltatás nincs (tv/telefon), és nem is lesz rajta). Ha igen, akkor mi ennek a menete?
  4. Törölt_tag6422

    Sagemcom F@st 3686AC egy új remény

    Üdv, érdeklődnék, hogy mikorra várható az új firmware? (A múlt héten próbáltam beállítani rajta egy dyndns-t, de nem sikerült frissítenie, de ami még fontosabb lenne nekem az a pptp (v. l2tp) vpn lenne, amit nem sikerült működésre bírnom -nem lehetett csatlakozni hozzá-).
×
×
  • Új...