Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6479

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6479 posztolt

  1. Értem, és köszönöm a választ. De én hol tudom megnézni hogy ha itt tényleg van internet a térkép szerint akkor mi érhető el? mert vezetékes tuti nincs , mikrohullám az lehet mert jelenleg is ez van nekem de pont ez a gond hogy elég sűrűn található fa és véges ennek is az ideje. A szomszéddal meg nehéz megegyezni a fa kivágásáról(kedvességből még ültettet párat az internet sávba). Ezért bíztam ebben a telekomos beruházásban.
  2. Üdv Valaki eltudná magyarázni ,hogy az a térkép amin azt mutatja hol van internet mi alapján készült vagy egyáltalán mit mutat. Mert szép és jó hogy ahol találtak egy lakást oda raktak egy pöttyöt de a valóságban ahol én lakom nem lesz internet egy hamar. Én nyíregyházától 1km-re lakom említették hogy az utcában is lesz internet ebben a digitális Nyíregyháza programban ez még múlt évben volt, azóta érdeklődtem hogy mi is lesz ebből a t-mobil boltjában ott azt mondták ,hogy kb. 2025ig ne várjak internetet. Viszont sok helyen ahol már volt internet oda pedig behúzták vagy olyan helyre ahol senki nem lakik. Van azért ahol tényleg most kerül be az internet és elsőnek ez volt hirdetve hogy ahol nincs internet oda kerül bevezetésre. Szeretném kérdezni akkor mi értelme van ennek? Mert ezt felháborítónak tartom hogy ahol lenne rá igény oda nem fejlesztenek mert egyszerűbb 3-4. szolgáltatónak menni ahol már van.
  3. Értem és köszönöm a választ. De ezek a pályázatok, hogy zajlottak képviselőnek kellet ezt jelezni vagy a polgármester eldöntötte ezt el? Voltak helyek ahol már volt net és mégis behúzták ezért tartom ezt kicsit furcsának.
  4. Értem, hát kíváncsi leszek mert igazából vezetékes net nincs viszont mikrohullámmal van internet. De az tud 30Mbit/s fölött is, csak azt se örökre megoldás mert elég távol van a központi torony.
  5. Üdv Szeretnék érdeklődni, hogy ez a digitális program Nyíregyházán hol tart? Ugyanis én nem nagyon látok változást, pár helyen behúzták az internetet és ennyi. Sehol nem lehet olvasni merre zajlanak a kiépítések, és jó lenne tudni hogyan haladnak és mikor hova kerül ez behúzásra.
×
×
  • Új...