Törölt_tag6496

Új tag
 • Tartalmak

  5
 • Csatlakozás időpontja

 • Utolsó látogatás

Törölt_tag6496 a fórumon

 • Rang
  Tudományos tag
 1. Ez érdekes, kipróbáltam mondom regisztrálok egy új fiókot, vajon azzal beenged-e. Azzal beengedett, és most már a régivel is beenged újra.
 2. Tegnap óta nem tudok bejelentkezni a TV Go-ba. Első alkalommal próbál bejelentkezni, majd kiírja kis idő múlva, hogy: "Hiba történt belépés közben, kérjük próbálja újra!" Ha újból ráklikkelek a bejelentkezésre, végtelenségig próbál bejelentkezni, de nem tud. Másnál se megy jelenleg a bejelentkezés, vagy csak nálam van gond? Számítógépen IE-ből szoktam nézni, mert a Firefox megint nem játssza le a videót hiába van fent a plugin. Megpróbáltam telefonon böngészőből bejelentkezni, hátha a nettel vagy a géppel van gond, de ott is ugyan ezt írja.
 3. Érdekes, én is a 47.0.1-es Firefoxot használom 32 bitest Windows 10 Pro 64 bites rendszeren. Mégis már jó ideje azt írja, hogy telepítsem a TV Go kiegészítőt vagy engedélyezzem a Verimatrix ViewRight kiegészítőt. Telepítve és engedélyezve van, mégse megy csak IE alatt nálam.
 4. Mivel egy ideje nem működik Firefox alatt a TV Go, csak IE-n, és ott is néha újra kell indítani műsor közben, arra gondoltam kipróbálom Android emulátorral. Valakinek van tapasztalata hogy megy-e valamelyikkel? Én BlueStack-el kipróbáltam, de a videó lejátszás nem megy, hibát ír.
 5. Sziasztok! Pár napja Firefoxban nem megy a TV Go. Fent van a bővítmény, látom is a Firefox bővítmények között. Máskor már jártam így, akkor sikerült rendbe hozni, de most nem megy. Töröltem az előzményeket, uninstalláltam és újra telepítettem a bővítményt, beállítottam, hogy a bővítmény legyen mindig aktív, frissítettem a firefoxot a legfrissebb verzióra. Ccleanerrel végeztem tisztítást, kipucoltam a registry-t vele, uninstalláltam a szükségtelen programokat, újból újratelepítettem a kiegészítőt. Viszont ha el akarom indítani valamelyik csatornát azt írja, hogy telepítsem a bővítményt. Jelenleg Internet Explorer-ben működik a TV Go, de időnként fekete lesz a kép, ilyenkor újra kell indítani a csatornát, van mikor 2-3-szor egymás után. Firefoxban ilyen gond nem volt. Windows 10 operációs rendszer Firefox 47.0.1 Mi lehet a probléma?