Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6496

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag6496 posztolt

  1. Tegnap óta nem tudok bejelentkezni a TV Go-ba. Első alkalommal próbál bejelentkezni, majd kiírja kis idő múlva, hogy: "Hiba történt belépés közben, kérjük próbálja újra!" Ha újból ráklikkelek a bejelentkezésre, végtelenségig próbál bejelentkezni, de nem tud.

    Másnál se megy jelenleg a bejelentkezés, vagy csak nálam van gond?

    Számítógépen IE-ből szoktam nézni, mert a Firefox megint nem játssza le a videót hiába van fent a plugin. Megpróbáltam telefonon böngészőből bejelentkezni, hátha a nettel vagy a géppel van gond, de ott is ugyan ezt írja.

  2. Érdekes, én is a 47.0.1-es Firefoxot használom 32 bitest Windows 10 Pro 64 bites rendszeren. Mégis már jó ideje azt írja, hogy telepítsem a TV Go kiegészítőt vagy engedélyezzem a Verimatrix ViewRight kiegészítőt.

    Telepítve és engedélyezve van, mégse megy csak IE alatt nálam.

  3. Mivel egy ideje nem működik Firefox alatt a TV Go, csak IE-n, és ott is néha újra kell indítani műsor közben, arra gondoltam kipróbálom Android emulátorral. Valakinek van tapasztalata hogy megy-e valamelyikkel?

    Én BlueStack-el kipróbáltam, de a videó lejátszás nem megy, hibát ír.

  4. Sziasztok!

    Pár napja Firefoxban nem megy a TV Go. Fent van a bővítmény, látom is a Firefox bővítmények között. Máskor már jártam így, akkor sikerült rendbe hozni, de most nem megy. Töröltem az előzményeket, uninstalláltam és újra telepítettem a bővítményt, beállítottam, hogy a bővítmény legyen mindig aktív, frissítettem a firefoxot a legfrissebb verzióra. Ccleanerrel végeztem tisztítást, kipucoltam a registry-t vele, uninstalláltam a szükségtelen programokat, újból újratelepítettem a kiegészítőt. Viszont ha el akarom indítani valamelyik csatornát azt írja, hogy telepítsem a bővítményt.

    Jelenleg Internet Explorer-ben működik a TV Go, de időnként fekete lesz a kép, ilyenkor újra kell indítani a csatornát, van mikor 2-3-szor egymás után. Firefoxban ilyen gond nem volt.

    Windows 10 operációs rendszer Firefox 47.0.1

     

    Mi lehet a probléma? 

×
×
  • Új...