Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6503

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag6503 posztolt

  1. 43 perce, anonymus írta:

    Igen így marad, nem várható változás.

    igen, ez teljesen logikusnak tűnik :)
    egy valódi diktatúrában semmi keresnivalója nincs a pártközponttól független magyar nyelvű híreknek. Ideje volna a maradékot is eltakarítani.

  2.  

    "május 24-én az Euronews működése jelentősen megváltozott. A változás lényege, hogy minden nyelven más-más, az adott ország nézői érdeklődésének leginkább megfelelő műsort sugárzunk, külön-külön csatornákon. Az eddigi egy Euronews helyett most már tíz különböző Euronews fogható, és ezek egyike a magyar. Néhány magyar szolgáltatónál azonban egyelőre az angol csatorna érhető el. Munkatársaink dolgoznak azon, hogy minél előbb mindenütt megtalálják magyarul az Euronews műsorát."  - http://hu.euronews.com/2017/05/29/megujult-euronews---nehany-helyen-meg-az-angol-musor-lathato

    A Telekom IPTV-n a magyar helyén jelenleg az angol adás érhető el, a magyar nyelvűt sehol nem találni. Ez így marad?

  3.  

    10 perce, anonymus írta:

    Firefox 32 bit-el is működik, bár ahogy észrevettem ezt derogál az embereknek  telepíteni.   Mert hogy 4Gb több memória van a gépembe nehogy már legyen a gépemen egy 32 bites böngésző alapon. 

    Amennyiben Telekom digitális tv előfizető vagy iptv alap/családi+hd csomagra fizettél elő. A Tv Go szolgáltatást ajándékba kapod és nem fizetsz érte egy Ft-t se. 

    OK, amúgy rögtön gondoltam, hogy a felhasználókkal van probléma. :)

    Amúgy 32 bites Firefox-ot használok 64 bites Windows-on  és előfizettem a szolgáltatásra. Mindazonáltal tényleg nagyon örülök, hogy vannak akiknél a szolgáltatás működik.

    Amúgy egy szolgáltatás mellé kapott "ajándék"-nak  is működnie kell, elvégre a megrendelő a szolgáltató kiválasztásánál az ajándékot is mérlegre teheti.

    De szerintem engem felesleges meggyőzni arról, hogy ez így teljesen rendben van, amikor ennyi erővel akár a problémát is elháríthatná valaki.

  4.  

    5 perce, anonymus írta:

    Fórumon lévő szlogent?

    Leginkább a szolgáltatás feltételeit kellene betartani, elvégre ezért a szolgáltatásért meghatározott díjat fizetünk.

    "Műszaki, technikai feltételek

    2.2.1. A szolgáltatás eléréséhez használható eszközök
    A szolgáltatás számítógépen (PC/Mac), android, iOS operációs rendszerű mobileszközökön (mobiltelefon, tablet) vehető igénybe."

    Ez a szolgáltatás "számítógépen" a legtöbb felhasználó számára nem vehető igénybe, elvégre jelenleg a már senki által nem használt IE böngészőn kívül egyetlen aktuális böngészővel sem működik.  Nézetem szerint ez a hiányos tájékoztatás így legalább annyira megtévesztő és félrevezető, mint amennyire bosszantó. 

  5. 19 órája, anonymus írta:

    Igen de attól még léteznek tabletek, tv telefonok amiken működik. 

    Igen, de akkor módosítani kellene a szlogent:

    "TV GO bárhol,bármikor,  a pc felhasználókon kívül szinte bárkinek!"

  6. "TV GO bárhol,bármikor,bárkinek!" - persze a legtöbb pc felhasználót kivéve, hiszen se Edge-en, se Chrome-on és jelenleg már Firefox-on sem működik. 

    Több (3) gépen próbáltam, egyiken sem működik. A legutóbbi Firefox frissítés óta kéri a már korábban feltelepített plugin telepítését, és hiába telepítjük és hiába engedélyezzük, a telepítésre való felhívás újra és újra megjelenik, vagyis használhatatlan.

     

×
×
  • Új...