Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6503

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag6503 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Törölt_tag6503

    Euronews

    Jó, ne "politizáljunk" Engem előfizetőként érdekelne, vajon mivel indokolható egy magyar nyelvű hírcsatorna értesítés nélküli megszüntetése?
  2. Törölt_tag6503

    Euronews

    igen, ez teljesen logikusnak tűnik egy valódi diktatúrában semmi keresnivalója nincs a pártközponttól független magyar nyelvű híreknek. Ideje volna a maradékot is eltakarítani.
  3. Törölt_tag6503

    Euronews

    "május 24-én az Euronews működése jelentősen megváltozott. A változás lényege, hogy minden nyelven más-más, az adott ország nézői érdeklődésének leginkább megfelelő műsort sugárzunk, külön-külön csatornákon. Az eddigi egy Euronews helyett most már tíz különböző Euronews fogható, és ezek egyike a magyar. Néhány magyar szolgáltatónál azonban egyelőre az angol csatorna érhető el. Munkatársaink dolgoznak azon, hogy minél előbb mindenütt megtalálják magyarul az Euronews műsorát." - http://hu.euronews.com/2017/05/29/megujult-euronews---nehany-helyen-meg-az-angol-musor-lathato A Telekom IPTV-n a magyar helyén jelenleg az angol adás érhető el, a magyar nyelvűt sehol nem találni. Ez így marad?
  4. A "csatornák vállalt időpontját" konkrétan hol tüntetik fel?
  5. Törölt_tag6503

    TV GO

    OK, amúgy rögtön gondoltam, hogy a felhasználókkal van probléma. Amúgy 32 bites Firefox-ot használok 64 bites Windows-on és előfizettem a szolgáltatásra. Mindazonáltal tényleg nagyon örülök, hogy vannak akiknél a szolgáltatás működik. Amúgy egy szolgáltatás mellé kapott "ajándék"-nak is működnie kell, elvégre a megrendelő a szolgáltató kiválasztásánál az ajándékot is mérlegre teheti. De szerintem engem felesleges meggyőzni arról, hogy ez így teljesen rendben van, amikor ennyi erővel akár a problémát is elháríthatná valaki.
  6. Törölt_tag6503

    TV GO

    Leginkább a szolgáltatás feltételeit kellene betartani, elvégre ezért a szolgáltatásért meghatározott díjat fizetünk. "Műszaki, technikai feltételek 2.2.1. A szolgáltatás eléréséhez használható eszközök A szolgáltatás számítógépen (PC/Mac), android, iOS operációs rendszerű mobileszközökön (mobiltelefon, tablet) vehető igénybe." Ez a szolgáltatás "számítógépen" a legtöbb felhasználó számára nem vehető igénybe, elvégre jelenleg a már senki által nem használt IE böngészőn kívül egyetlen aktuális böngészővel sem működik. Nézetem szerint ez a hiányos tájékoztatás így legalább annyira megtévesztő és félrevezető, mint amennyire bosszantó.
  7. Törölt_tag6503

    TV GO

    Igen, de akkor módosítani kellene a szlogent: "TV GO bárhol,bármikor, a pc felhasználókon kívül szinte bárkinek!"
  8. Törölt_tag6503

    TV GO

    "TV GO bárhol,bármikor,bárkinek!" - persze a legtöbb pc felhasználót kivéve, hiszen se Edge-en, se Chrome-on és jelenleg már Firefox-on sem működik. Több (3) gépen próbáltam, egyiken sem működik. A legutóbbi Firefox frissítés óta kéri a már korábban feltelepített plugin telepítését, és hiába telepítjük és hiába engedélyezzük, a telepítésre való felhívás újra és újra megjelenik, vagyis használhatatlan.
×
×
  • Új...