Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

kisapa63

Tag
  • Tartalmak

    20
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit kisapa63 posztolt

  1. Megkérdeztem egy telekomnál dolgozó ismerősömet és Ő azt mondta, hogy ha hűségidőre vette hiába csak a részletet nem fizeti az előfizetését is felfüggesztik. Ha mégsem így lenne akkor milyen lehetőségeim vannak. Amennyiben nem fizeti a részletet és letiltják a telefont mit kell kifizetni, hogy ismét használható legyen. Gondolom az eredeti vevőre így is szükség van.

  2. 4 órája, Telekom szakértő írta:

    Szia! IMEI szám alapján sajnos ilyen jellegű információt nem tudunk kiadni. Abban az esetben, ha a vevő nem fizeti a készülékrészleteket és ezért a telefon letiltásra kerül, akkor az összeg kiegyenlítését követően természetesen az eszköz visszakapcsolásra kerül.  Amennyiben előfizetéssel és arra vállalt hűséggel került megvásárlásra a készülék, és a havi számla, illetve a részletek sem kerülnek befizetésre akkor a szolgáltatást korlátozzuk, majd megszüntetjük és a telefont is letiltjuk. ^Szilvi

  3. Nem akartam új témát létrehozni de valamennyire ehhez kapcsolódik. Kettő kérdésem is lenne. Az első, hogy imei szám alapján meg lehet-e tudni, hogy a készülékhez tartozik-e részletfizetési konstrukció. A másik ha a vevő nem fizeti a részleteket és ezért letiltják a telefont utólag van-e lehetőség visszakapcsoltatni? Illetve ha hűségidő vállalással vette részletre de csak a részleteket nem fizeti a havidíjat igen akkor csak a készüléket tiltják le vagy a előfizetői számot is felfüggesztik?

  4. Ekkor: 2019. 11. 25. at 11:56, btz írta:

    @kisapa63

    Igen van száma. SMS küldésre és fogadásra is alkalmas. Hívásra nem alkalmas. 

    Okostelefonba beteszed az megmutatja a saját számot, de ha mégsem találod, akkor küldesz róla egy SMS-t egy másik számra és akkor kiderül, mi a küldő száma. 

    Köszönöm kipróbáltam és működik.

     

  5. Sziasztok! Van az előfizetésemhez egy duonet kártyám amit jelenleg a laptopban használok de át szeretném rakni egy másik eszközbe. A kérdésem az lenne, hogy van-e saját telefonszáma a kártyának és azt honnan lehet megtudni? Ha kiderült lehet-e sms-t küldeni a kártyára? Válasz sms nem szükséges.

  6. Sajnos teljesen véletlenszerű, hogy kinél fordul elő. Újraindítás már megvolt már csak azért is mert közben az op rendszer is frissült. A linken azt olvastam, hogy csak akkor ingyenes a csere ha a kártya megsérült. Attól tartok az nem bizonyítható, hogy milyen anomáliákkal működik. Persze az sem biztos, hogy a kártya hibája.

     

  7. Sziasztok!

    Mostanában elég gyakran előfordul, hogy amikor hívok valakit egy ideig csönd van a telefonban és csak utána hallom a kicsengést. Az is előfordult már, hogy elindul a számláló mintha aktív lenne a kapcsolat de én nem hallok semmit a hívott fél viszont igen. Érdekes módon ha utána visszahívom a legtöbb esetben már minden rendben van. Valahol olvastam, hogy ez sim kártya hiba is lehet. Lehetséges emiatt kicseréltetni a kártyát?

  8. 23 órája, anett85 írta:

    @Caligin, @btz

    Köszönöm a válaszokat. Megnéztem a linkelt térképet, sajnos nincs is jelölve a mi telkünk. A Zsindely végén még el kell kanyarodni balra, van még ott 5 ház, de a másik szolgáltató csak a sarokig van. Minden évben próbálkozok velük, de nem hajlandóak tovább jönni, mert nem éri meg nekik. Mikrohullámú céget is kihívtam, de ők is azt mondták, hogy itt sajnos nem tudnak netet adni. (És egyébként is 15-ös a legnagyobb csomagjuk).

    Eddig korlátlan mobilnetet használtunk, ez sajna megszűnik szolgáltató váltás miatt. Tegnap kötötték a gyorsító opciót, ez lassabb, mint a másik szolgáltató mobilnete.

    A térképet átbogarászva egyébként sok új építésű rész nincs jelölve. Akkor akik nem 30 éves házakat vásárolnak, azok hosszú távon is érjék be gagyi nettel...remek.

    És ha jól értelmezem, akkor nincs lehetőség arra, hogy az én jelzesem alapján korrigálják itt a dolgokat...

    Sajnos úgy tűnik,hogy még nagyvárosokban is akad olyan családi házas övezet ami nem érdekli a telekomot. Nekem szerencsére van egy másik szolgáltató de mivel a tv a telekomnál van szerettem volna az internetet is tőlük venni. Neked tudnám javasolni egy mobil szolgáltató ajánlatát. Nem tudom mennyire ütközik a fórum szabályzattal ezért nem linkelem de ha gondolod privátban megírom.

  9. Ekkor: 2016. 11. 20. at 16:55, Deino írta:

    De egyelőre még nem lesz optikára való csere, az üres települések élveznek prioritást, illetve a DSL rendszerek minimalizálása/kiváltása.

    koax még marad koax, hiszen még most is épül bizonyos helyeken újonnan.

    Én úgy tudtam, hogy ahol más szolgáltatótól elérhető a minimum 30Mbit ott nem kötelező fejleszteni. Természetesen örülnék neki ha nálunk is lenne valami változás mert vdsl-en is csak 20Mbit érhető el maximum. Ezért kellett más kábeles szolgáltatóhoz mennem. Szívesen váltanék T-re ha lenne megfelelő sávszélesség.

×
×
  • Új...