Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6577

Tag
  • Tartalmak

    11
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

1055 profilmegtekintés
  • btz

  • root

Törölt_tag6577 eredményei

Tudományos tag

Tudományos tag (4/13)

  • Közösségépítő

Összes kitűző

  1. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    @btz Ez is új. Tehát ha működött, az volt az ,,üzemzavar,, Csak a LAN 1 portba csatlakoztam.
  2. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    Köszi szépen ez működött! Bár volt már máskor is, hogy sikerült de szerintem ez tartósabb lesz. Erre az egyszerű dologra nem is gondoltam! Nem tudod mit kínlódtam vele, mindent összevissza állítgattam, aztán meg reseteltem
  3. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    Hátúlról mellbe mi?! Erről még nem is hallottam, pedig sokmindennel kísérletezgettem már! De nagyon nem szeretném hazavágni a routert, mivel egyáltalán nem értek ehhez a szoftverhez. Majd biztos kipróbálom valamin, de egyszerűbb megoldás kellene. Mindenesetre köszi a tippet!
  4. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a T-home-tól kapott HUAWEI HG8245H készüléket és a saját ASUS RT-N18U router között nem sikerül a PPPoE kapcsolat létrehozása. Felhasználónév és jelszóhibát ír ki a router, pedig biztosan jók az adatok. A dolog érdekessége, hogy néha létrejön a kapcsolat, de amint valami állítva van a routeren, vagy valami egyéb dolog miatt újra kell kapcsolódnia akkor már nem találja meg. A régi ADSL modemmel semmi problémám nem volt, ezen az új Optinetes modemmel pedig nem akar így kapcsolódni. Automatikus IP címre állítva tökéletesen működik, így viszont a Routerem DDNS kapcsolata nem működik. Valaki tud esetleg valami tanácsot adni? Előre is köszönöm!
  5. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    Elnézést a kései válaszért! A helyzet az, hogy sikerült resettel és ppoe beállításokkal működésre bírni, de valamiért igen labiris. Például, ha statikus ip állítok be egy csatlakoztatott eszköznek akkor ledob és kb fél óra múlva működik újra. Köszönöm az eddigi segítségeket is!
  6. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    Igen, eredetileg is ilyesmit akartam csinálni, de nem találtam a módját. Most legalább megtudtam, hogy nincs is Köszönöm a segítséget! Fel fogom venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!
  7. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    Az asus androidos appok között van olyan amelyiken nem lehet beállítani. Továbbá nem akarom át állítani az összes készüléken a címet.
  8. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    Na igen, csak, hogy csomó szolgáltatás csak asus ddns el megy, és sok készüléken kellene át állítanom. Nekem ez nem felelne meg.
  9. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    Nincs IPTV-m. A készülékem HUAWEI HG8245H. A bridge módot azt csak átkapcsolják és kész?
  10. Törölt_tag6577

    Optikai internet

    Üdvözletem! A problémám eléggé összetett! (Akik nincsenek még annyira sem otthon a témában mint én, azok miatt magyarázom el részletesen). Van egy ASUS RT-N18U routerem, amin az ASUS saját DDNS szolgáltatását használtam eddig. Aminek az a lényege, hogy a világ bármely pontjáról megtalálhatom az otthoni Routeremet és az arra kötött merevlemezeket és pc ket. Ez úgy működik, hogy a szolgáltató (jelen esetben a Telekom) ugye kioszt egy IP címet mindenkinek ami alapján meg lehet találni a modemet. Csak, hogy a szolgáltató mindig változtatja ezt (Tehát nem statikus). Tehát az IP alapján nem lehet onnantól megtalálni a Routert mert az mindig változik. Ezért kitalálták a DDNS szervereket. Ide be kell regisztrálni egy szabadon kiválasztott címet, ami mindig állandó lesz. Így ez alapján meg lehet találni a Routert. Ez úgy működik, hogy a Routerem megnézi, hogy mi a jelenlegi IP- címem és ezt megosztja a DDNS szerverrel, az pedig hozzá rendeli a regisztrált címemhez. Így ezt a címet felhasználva bárhol megtalálom a Routert. Röviden így néz ki. A dolog addig működött is amíg csak egy sima mezei modemet adott a Telekom. A bonyodalom az opikai nethez kapott csodagéppel kezdődik Röviden: A kapott modem GENERÁL egy saját IP-t, a rá csatlakoztatott Routeremnek, és innentől a Router azt hiszi, hogy ez a kiosztott IP- címem. Pedig ez csak egy a modem által generált IP. Így ezt hiába küldi el a DDNS szervernek, az nem talál meg mert nem az a valódi IP-m. A kérdésem az lenne, hogy hogyan állíthatom be úgy a gépeket, hogy a Routerem közvetlenül a szolgáltató által kiosztott IP-t kapja meg? Előre is köszönöm!
×
×
  • Új...