Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kiss Martin

Új tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Kiss Martin posztolt

  1. Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy az HBO Max előfizetés regisztrációnal egy már meglévő HBO Max felhasználóba léptem be és gondolom így nem érvényesült az előfizetés, mivel a HBO profilomba azt írja, hogy lejárt Telekom előfizetés. A Telekomos profilomban azt írja HBO Max aktív a regisztráció helyett nézd online van. Ha rámegyek bejön, hogy előfizetés megújítása vagy Ha már előfizetőnk vagy kattints ide ott viszont kér egy regisztrációs kódot, amit nem tudom, honnan tudnék kideríteni. Ha esetleg valaki tudna segíteni az ügyben azt megköszönném.
  2. Kiss Martin

    Gyorsító opció

    Sziasztok! Bükkábrányban lakom bepróbálkoztam én is a gyorsító opció beköttetésével, de sajnos nem jártam sikerrel. Két hét huzavona után továbbra se tudják nekem megrendelni a központba a gyorsító opciót, mert elvileg elérhető nálam is a 30 illetve 50 megás net vonali sebességen. Sajnos ez a valóságot nem tükrözi. Esetleg van valaki aki tudna nekem segíteni, hogy és kinél próbálkozzak tovább? Boundingot próbálják erőltetni, persze 30 megás csomag megrendelése utána. Azzal mekkora sebességre számíthatok ha jelenleg ezt mutatja a modem: Link Status Up Modulation Type ADSL_2plus_AnxJ Actual Rate(Up/Down) 636/8954 kbps Attainable Rate(Up/Down) 2502/12604 kbps Noise Margin(Up/Down) 29.5/4.2 dB Line Attenuation(Up/Down) 22/46.5 dB Output Power(Up/Down) 11.3/19.3 dBm Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved Interleave Depth(Up/Down) 16/448 Interleave Delay(Up/Down) 7/8 ms INP(Up/Down) 3/5 symbols Profile N/A LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM CRC Errors(Up/Down) 0/1702 FEC Errors(Up/Down) 0/294020101
  3. Társaságunk alvállalkozái szerződést kötött a Hajdú Kábelé Kft.-vel összesen 247 km optikai hálózat építésére. A kivitelezés az alábbi településeket érinti: Falloskút, Mátraszentimre, Nagykökényes, Lőrinci, Gyöngyös, Halmajugra, Fülöpjakab, Bugacpusztaháza, Kiskunfélegyháza, Kiskőrös, Kecel, Imrehegy, Csengele, Kömpöc, Kistelek, Dóc, Sándorfalva, Szeged, Egyek, Tiszadorogma, Tiszabábolna, Tiszavalk, Négyes, Borsodivánka, Poroszló, Újlőrincfalva, Egerlövő, Egerfarmos, Mezőkövesd, Mezőkeresztes, Mezőnyárád, Bükkábrány, Tibloddaróc, Vatta, Csincse, Borsodgeszt, Sály, Kács Gyöngyös, Hatvan, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Kistelek, Szeged, Balmazújváros, Füzesabony, Mezőcsát, Mezőkövesd kistérségekben összesen 247 km optikai hálózat építése A beruházás tervezett üteme: - 2015 februárig jogerős hatósági engedélyek megszerzése - 2015 márciustól nyomvonal építés - 2015 június, hálózat átadása, használatbavételi engedély megszerzése Ezek egy részét 2014-ben írták ki másik részét 2015-ben. A környéken lévő települések közül sehová nem jutott még el az optika, hiába vannak ők is a listában.
  4. Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy tudtok-e vagy hallottatok-e valamit az OHE Optikai Hálózatépítő Zrt.-ről valamit? Bükkábrányban lakok és a honlapjuk szerint itt ők "fognak" optikai kábelt kiépíteni a térségben. Esetleg valaki aki a Mezőkövesd kistérségekben járatos vagy bennfentes nem-e tud valamit a térség optikázásáról?
×
×
  • Új...