Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6733

Új tag
  • Tartalmak

    1
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag6733 posztolt

  1. Ekkor: 2016. 08. 02. at 7:39, lion49 írta:

    MarlonTwist

    De bukik ( ha nem hiszed tedd fel és vidd szervizbe) a Telekom nem adta ki a 6.0 tehát innentől kezdve ha felteszed garancia nuku. Mindegy, hogy gyári vagy akármi a szolgáltatósra felteszed nincs garancia...

     

     Továbbá mi van, ha később vissza rakom az eredeti Telekomos szoftvert? A Huawei hivatalos honlapjáról az is elérhető.

     

    Ez elég érdekes lenne (ezért lenne jó ha olvasnátok is) a Huaweinél a dowrgrade, csak nyitott BL és fastboot módszerrel lehet akkor hogy is van a garancia?

    Na,akkor itt valami nagyon nem kerek.

    Vettem egy p8lite-ot,amit ismerősöm elirigyelt,s néhány nappal később ő is vett.

    Ami a legnagyobb poén,hogy mind2 kijelzőjén egy nagy sárga folt jelent meg. Nem lett leejtve,valszeg a melegedés miatt jött elő.

    De  a lényeg most jön. Ismerősöm bevitte a t mobile szaküzletbe,akik továbbküldték a szervízbe még júliusban,és nagyjából 1,5 hét múlva jött is vissza a teló.  A legérdekesebb rész ez után jött. Mi figyel a telefonon: Természetesen EMUI 4.0,valamint Android6.0. Az én telómra,viszont nem,hogy a 6.0 nem jött,de még csak az Emui sem frissült.

    Ezek után valaki igazán felvilágosíthatna,hogy akkor most mi is van? Van hivatalos ( T-Mobile) által elfogadott,s kiadott Android frissítés,vagy a szervízben csak "jó fejek" akartak lenni? Ezek után újra meghibásodna,beadná és kikosaraznák azzal,hogy elveszítetted a garanciát?!

    Még mielőtt valaki megjegyezné,hogy ismerősöm frissítette,megemlíteném,hogy szegény nem egy info zseni,szóval esélytelen.

     

×
×
  • Új...