Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Kopernecky

Tag
  • Tartalmak

    49
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Kopernecky posztolt

  1. A 30/344 4025 telefon számról jött egy SMS, miszerint a "T-com folyamatosan figyeli a szolgáltatások megfelelő minőségét ! A Te otthoni szolgáltatásaid minőség romlást mutatnak és a hiba elhárítását megkezdtük ! Ha a hiba elhárítása érdekében a lakásodba is be kell mennünk,szakértő kollégánk felveszi veled a kapcsolatot megfelelő időpont egyeztetés miatt ! " Gondolom ez is kamu,ahogy csomagom érkezett ?!
    Azt szeretné kideríteni a "szakértő kolléga" , hogy mikor nem vagyok otthon? /Na azt lesheti...nekem jó ahogy van.:D/
    Már a Telekomot is támadják ? 

  2. Sziasztok !
    Pár napja lett bekötve az öcsémnél a T-kom optikai net (150/50) a Sagemcom F@st 5655v2 modemmel. Sajnálatos módon azóta is a wifin naponta 10-15 alkalommal megszakad a kapcsolat !  Van,hogy újra kéri a jelszót,de van mikor automatikusan csatlakozik ! Egy szobán belül kb.2-3 méter a távolság,a másik szobában (15 cm-es válaszfal tégla) már nincs kapcsolat egyáltalán !
    A telefon jó,mert nálam kifogástalanul működik Huawei optikai modemmel. Szerintetek ez Sagemcom hiba?
    Köszönöm a válaszokat előre is !

     

  3. Ekkor: 2019. 10. 13. at 20:20, abit írta:

    Hello @Drahos Andrea,

    Táblagépen, Androidos emulátoron is be lehet aktiválni. Ha ez nem áll fenn, mint megoldás, akkor érdemes egy olyan ismerős segítségét kérni, aki ideglenesen hozzá tudja adni az előfizetésed a Telekom appon belül, és aktiválni neked a Domino Most-ot.

    Szia,
    Nekem egy olyan problémám van hogy vettem fel ismerőst, az alkalmazásba viszont hogy tudom őt kivenni onnan? Mert nincs törlés lehetőség. Már jó ideje fenn áll ez a dolog, a üzletekben lévő szervizekben is, azt mondják nem tartozik hozzájuk az alkalmazás.. Több éves probléma, nem oldódott még meg, ahogy láttam többen kérdezték már az applikáció véleményezésénél, szerinted hogy lehetne törölni egy-egy számot az alkalmazásból?

  4. 12 perce, btz írta:

    Biztos, hogy a saját eszközöd sugározza a Telekom Fon hálózatot, nem egy szomszédé mondjuk? 

    Ha a te eszközöd Fon-képes akkor kellett volna, hogy kapj SMS-ben felhasználónév és jelszó párost, amivel te is tudsz kapcsolódni ilyen HotSpotokra. Ha kapsz ilyet, akkor már kell, hogy látszódjon az ügyintézőnél is a kikapcsoló funkció. 

    Mást nem tudok addig javasolni, hogy próbáld meg másik ügyintézővel.

    Igen a felhasználói felületre belépve ahogy a képen is látszik az enyém az eszköz !

    Az ügyitéző még a Fon hálózatot sem látta ! Azt magyarázta nekem,hogy ez majd biztos egy fizetős hálózat lesz...de szerintem teljes sötétség volt nála...már bocsi. :)

  5. Ekkor: 2018. 12. 13. at 17:11, Kopernecky írta:

    Köszönöm,megpróbálom kikapcsoltatni.

     

    Ekkor: 2018. 12. 13. at 17:04, btz írta:

    Szia Btz !

    Most beszéltem az ügyfélszolgálatossal és azt mondta,hogy ő ezt nem tudja kikapcsolni...mert nem látja amit én kérek tőle!

    Nem hiszem,hogy toppon volt az illető,mert megmagyarázta nekem,hogy pillanatnyilag én egy 2,4 Ghz-es wifin vagyok, amit át lehet kapcsolni 5 Ghz-re ! Szerintem a HG 8245H modemen nincs ilyen opció !

    Azért is szeretném kikapcsoltatni,mert időközönként folyamatosan villog a Wlan a modemen,mintha valaki használná a Wifit ! Így most nem tudom,hogy feltörték a jelszavamat,vagy ez a Telekom fon nyavalyog ! Ja és ha kikapcsolom a teljes wifi funkciót akkor is visszateszi a Telekom font és tovább is jelzi a kapcsolatot

    Mit tegyek ?

     

     

     

     

  6. Sziasztok !

    A napokban vettem észre a Huawey HG 8245 H  opt. modemen,hogy megjelent egy új "Telekom fon" hálózat ! Mi lenne ez ? Talán csak nem az U..-hoz hasonló nyílt wifi előhírnöke ? Ugyanis hiába próbálom kikapcsolni...nem lehet !

    Tud valaki erről felvilágosítást adni? Köszönöm!

     

    Wifi.jpg

  7. 8 órája, Roli82 írta:

    Szia!

    Hívás - Bekapcsolható hangszolgáltatások - Egyszeri szolgáltatások akár 0 Ft  - Most opciót bejelölöd - lejjebb mész és bekapcsolás gomb. Ezt követően kapsz egy SMS-t hogy sikeresen bekapcsoltad és onnantól kezdve él a Most opció, ezt 30 naponta meg kell csinálni.

    A "buta" telefonoknál akkor ez a szolgáltatás már megszűnt ? 

    "Akinek nincs okostelefonja,az is be tudja kapcsolni. A tárcsázóba be kell ütni, hogy 1777, majd hívni.  Azután díjcsomagok és szolgáltatások, majd Szolgáltatás és biztonság, azután kedvezmények, majd Domino Most, azután módosítás és bekapcsolás"

  8. Ekkor: 2017. 04. 26. at 16:31, teherwagon írta:

    Hello @Kopernecky,  (nem a Té adatbázisával kell stimmelnie az adatoknak, hanem az államival. tehát ha nem pont úgy adod be az adatokat, ahogyan az okmányaidon szerepel, akkor nem fog sikerülni). ha nálad más van, akkor próbáld később, vagy Té üzletben (időpontfoglalással)

    Szia !

    Az idén ugyanígy felmerült a probléma,és kiderült,hogy az állami adatbekérőben van a hiba ! Ugyanis az okmány dátumnál a régi igazolványoknak megfelelően kéri az adatot év-hó-nap, az újaknál már az Uniós szabvány szerint nap-hó-év ! Felhívtam őket telefonon,mondták majd javítják...ez tavaly volt. :D

     

     

  9. Sziasztok !

    A hűségidővel kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy ha lejár és nem vállalok új hűséget akkor megmarad a régi díj,vagy átáll az új díjra ?

    Arra vagyok kíváncsi,hogy most optikán 250/75 -ös csomag után telefonnal együtt fizetek 6468-ft-ot ! Ez a csomag megszűnt ! Én nem szeretnék váltani 300/75 Net M-re 6976 ft.-ra, mert a jelenlegi is megfelelő ! Megtarthatom vajon a régi csomagomat ?

     

     

  10. Ekkor: 2018. 01. 16. at 22:30, btz írta:

    @Kopernecky

    "Rakj fel képernyőmentéseket az eszközeid LAN, WAN oldali beállításairól, DHCP beállításairól, Status felületeiről."

    Köszönöm,de érdekes módon minden állítgatás nélkül úgy néz ki megoldódott a gond ! Hogy miért nem tudom,de minden jó !

    Egy másik kérdésem lenne még ! Mégpedig az,hogy  korábban a T-kom által 1000-res nett mellé ajándékba adott D-link router az ügyfél tulajdona lesz, vagy csomagváltáskor esetleg vissza kell majd adni ?

     

  11. Sziasztok !

    Hozzáértőktől kérdezném,hogy adott egy 50/25-ös optikai net és Telekom Huawei 8245H modem-router.

    Wifi kapcsolatban 2 smart tv és 4 különböző telefon van rákapcsolva. Sajnos egy-két hete szakadozni kezdett a wifi kapcsolat és rá lett téve egy TPlink router amivel a szakadozás még több lett. Asztali gépen kábeles kapcsolatban nincs gond. Még egy érdekesség,ha egy teló lekapcsolódik a TP linkről,csak akkor tud egy másik rákapcsolódni !

    Elképzelhető,hogy az 50megás net kevés lenne ?? Mi a véleményetek ?

  12. Ekkor: 2017. 11. 03. at 11:44, okostojás írta:

    (...) "az RX power közel a határhoz mi? "

    Mit is mutat ez az érték? Mert nekem ez a szám -29.21 ,de minden jó ! Csak érdeklődés szintjén kérdezem,aki esetleg tudja mit jelent ez a szám ? Köszönöm.

    Névtelen.jpg

     

  13. Köszönöm a választ !

    Azt a köszönetet nemigen tennék ki az ablakba !  Gondolom, előre gondoskodtak róla,hogy január elsejétől csökkentik az ÁFÁ-t és nehogy már jól járjon vele az user ! Csökkentettük is meg ne mis ! Na ezek aztán megvannak minden hájjal kenve !

    Van erről valamilyen értesítés,mert én nem olvastam róla sehol !?

     

     

×
×
  • Új...