Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6780

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Profil megtekintések

Nem engedélyezted ezt a funkciót, ezért nem látod, hogy ki tekintette meg a profilodat a közelmúltban.

Törölt_tag6780 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Anonymus és mindenki más! Most van az a pillanat, hogy le kell, hogy írjam. Sok unatkozó informatikus van, úgy látom a Telekom kiszervezett cégeiben, akik nem bírják magukat leállítani. Unalmas. Mai történés: próbáltam a Telekomnak mai napon elutalni 500 Ft-ot, mivel amit már a múlt héten előre elutaltam szeptemberi számlaösszegre ,nem volt elég. Vártam az OTP honlapján, aztán vártam a telefonomra a kódot, 10 percig tartott, míg 3 új kód kérésével el tudtam utalni, amit akartam. Ennyit arról, hogy milyen "jól működik" ma is a rendszer..., most az internet és telefon is problémás, és természetesen fogadjam el, ugye??? Nem tudom elfogadni!! Érdemes lenni az unatkozó informatikusokat megszelektálni, nagyon ráérnek ....
  2. A Telekommal nem levelezek, sose a kérdésre válaszolnak, így nincs miért leveleznem, de pár ******* tökéletesen idesodort valami - annyira nem lehetsz külsős..!!-, és sajnos nem tűröm, hogy kis *****ok állandóan kommenteljék a semmit. Nem kell *****nek nézni a másikat. Lerágott csont ez az egész.
  3. Anonymus! Nem tudom, hogy ki vagy, nem is érdekel. Nincs nagy arcom, de van egy igazságérzetem, amit most szóvá tettem, de bármikor megteszem újra. Nem volt vita tárgya, tényként közöltem a megállapításaimat. Hogy ez nektek fáj??? nem tehetek róla.
  4. Köszönöm a rendkívűl "okos" hozzászolásokat két "házon belüli" mi mást is mondhatna....; ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy miért vagyok én T-Mobilos/Telekom - olyan szépen eggyé alakult minden...- aztán rájövök, hogy mindegyik szolgáltató tök egyforma, ***** drága és egyik se szolgáltat rendesen...
  5. A lehetőség adott lett volna, ha működött volna a telekom szolgáltatása. Egyébként meg ez visszakereshető, ugyanis, amikor lottót veszel, több sms-ben el kell fogadnod a szabályokat, tehát többszörösen nyoma van! Az most mellékes, hogy mi van a számokkal, nem ez a lényeg ebben a kérdéskörben. Banki utalás esetében is hiba , ha nem működik a szolgáltatás, mert nem tud bejönni a generált kód, amivel utalást tudsz jóváhagyni. Gondolom a telekom szerint tehát "minden normális" és "szabályos" és "tökre rendben van" ugye???? Nem fogok ezzel időt húzni, nem írok nem telefonálok, már régen megalkottam a véleményemet a T. cégről...!! Nem volt nehéz!
  6. T. Adminisztrátor! és T. Telekom! Ezért a jó hosszú szolgálatkiesésért, a elszenvedett károkért - pl. aki nem tudott lottószelvényt venni, vagy nem tudott utalni- mert nem bejönni egy árva banki sms- sem a kóddal..- nem ártana elgondolkodni, hogy mi legyen a jóvátétel. Valami járna, most a Dél-alföldi régió előfizetőinek én úgy gondolom. Egy bocsánattal, meg egy elnézést kérünk-kel ezt nem lehet elfelejteni. Mi is mondjuk azt, a telefonszámlákra, hogy hú bocs elfelejtettem befizetni...., de kérjük a türelmet.... Várom a válaszokat. Üdv.: J.
  7. Törölt_tag6780

    Mobil hangszolgáltatás

    Szegeden sem működik semmi sem, net még van.
  8. Törölt_tag6780

    Mobil hangszolgáltatás

    Sziasztok! Nem tudjátok, hogy mi van a telefonokkal? Már órák óta nem lehet telefonálni, sem hívni, sem fogadni.. Meddig tart ez még? Üdv.: J.
×
×
  • Új...