Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6790

Új tag
  • Tartalmak

    8
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag6790 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Törölt_tag6790

    Telefon és riasztó

    Azért írtam, hogy "vezetékes" a telefonom, mert nekem telekomos, volt matáv-os telefonom van. És mivel nem tudták megcsinálni elsőként a telefont, akkor ajánlották fel, hogy rádiófrekvenciás, gsm alapon műküdő egységet szerelnek fel nekem (tehát egy dobozt a falra), amelyhez már nem kell konkrét vezeték (mert vezeték nélkül működik), de megmarad a matáv-os régi vonalam. Na erre mondták, hogy ez már a telecomnál ősrégi, nem modern vonal, és lebeszéltek róla maguk a matávosok. Az lenne az igazi, ha behúznának egy modern vezetéket és azzal telefonálhatnék, és egyéb szolgáltatást is igénybe tudnék venni. Bár olyan nagy város, jól kiépített részében lakom, ahol ez természetes lenne, de had ne magyarázkodjak, hogy ki is van építve az utcában, sőt a lakásomba is bejön, de a matáv nem találja az utcai vezetékek végét, illetve csatlakozási pontját, és így ne tud szolgáltatást adni rajta. Marad a régi vezeték. Köszönöm az erőfeszítését, hogy segít. Nem nagyon értek én ezekhez. Az utobbi mondatához is tolmács kellene, hogy mik ezek a modulok, és mihez jók?
  2. Törölt_tag6790

    Telefon és riasztó

    Nem a gsm rendszerű riasztóra mondták, hanem a gsm rendszerű vonalas matáv-os telefonra.
  3. Törölt_tag6790

    Telefon és riasztó

    Köszönöm a segítséget. Egy rövid előzmény: nem tudták a vonalasomat egyszer megcsinálni, azt ajánlották, hogy GSM alapúra térjek át, ki is akarták szállítani az eszközt, de amikor bent jártam a központjukban, kinevettek, hogy erre az ősrégi technikára akarok én áttérni? Így úgy gondoltam, hegy ez valami rossz, ezért nem kértem, és rögtön meg tudták javítani a vezetékest. Igaz az még mindig analóg.
  4. Törölt_tag6790

    Telefon és riasztó

    Köszönöm a részletes, hasznos tájékoztatást
  5. Törölt_tag6790

    Telefon és riasztó

    Ez a mobiltechnológia jól hangzik. Tudnál küldeni 1-2 linket arra, hogy milyen ez, hogyan működik, mennyibe kerül? Egyébként köszönöm mindkettőtöknek, hogy válaszoltatok, és próbáltok segíteni!
  6. Törölt_tag6790

    Telefon és riasztó

    Digitális telefonom szerintem nincs, csak analóg. Egy régi két eres vezetéken kapom a szolgáltatást, kb. 26 éves a vezeték.
  7. Törölt_tag6790

    Telefon és riasztó

    Bocsánat, hogy nem írtam: Telekomtól csak telefonelőfizetésem van. Az internetem *****-s, de azt hallottam másoktól, hogy ott is van internetvonal szakadás, vagy kimaradás. Ez a hgw admin kicsit magas nekem, ha lehetne részletesebben, hogy mit csináljak?
  8. Törölt_tag6790

    Telefon és riasztó

    Egy féléve úgy jártam, hogy nem volt telefonvonalam kb. 1,5 hónapig. A szerelőknek végül én mondtam meg mit kellene csinálni, utána jó volt vagy 2 napig, aztán újra elromlott. Az újabb bejelentés után kiderült, hogy a városban lévő telefonközpontban volt valami hiba. Azóta jó a telefonom, ma hajnalig. Honnan veszem észre, hogy nincs vonalam?Onnan, hogy erre van kapcsolva a lakásriasztóm, és ha nincs vonal, akkor a riasztó szabotázsvédelme bekapcsol és riaszt. A riasztóm még sosem csinált vakriasztást. Van-e olyan szolgáltató vagy megoldás, ami kiküszöbölné azt, hogy vonalkimaradás esetén ne riasszon a riasztó, illetve mit kell csinálnom azért, hogy nem legyen vonalszakadás. Hová jelentsem? Egyébként egy óra múlva ismét visszajött a vonal. Csak közben, ha nem vagyok éppen itthon, akkor szól a riasztó állandóan. Sajnos a sorházunk végében lévő telekom doboz olyan állapotban van, hogy szornyű, de eddig még senki nem akarta megjavítani, kicserélni, kitisztítani stb, pedig már számtalanszor bejelentettük. De úgy látom, hogy legtöbbször a központban van a hiba. Mit javasolnak? Új szolgáltatót válasszak? Van biztonságosabb szolgáltató a telekommnál?
×
×
  • Új...