Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6795

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6795 posztolt

  1. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    Köszönöm a válaszokat, és a segítséget. Pár hét múlva lenne majd pár kérdésem ezzel a routerrel kapcsolatban. Akkor fogom véglegesen használni itt. Pl. VPN, ha jól mondom. Valaki azt mondta, hogy külföldről úgy tudok bizonyos oldalakat elérni, ha a routeremre itthon beállítok egy VPN-t. Kint dolgozom télen, és pl. a HBO-GO-t nem érem el. Valamint FTP szerver beállítás, és nem tudom van-e ezen a routeren nyomtató szerver. Esetleg ha ezekre tudnál választ. Még egyszer kösz mindent.
  2. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    Az lehetséges. Azért nem cserélem, mert nagyon szeretem az egérpadot, és a hozzá tartozó összes gombot. Teljesen rááll a kezem, nagyon könnyen, gyorsan kezelem. Ilyen már az új gépeken nincs. Tavaly felpofoztam kicsit. Vettem egy ugyanilyent használtat. A kettőből raktam össze egyet. A wifije a tavaly vettből van, mert a régi már csak kábelen működött. SSD került bele, meg a maximum ram amit elbír. Jó kis gép De lassan már tényleg cserélni kell.
  3. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    A speedtest.net oldalon mértem 117Mbit/s sebességet. A 2.4 GHz-en 45Mbit/s. Szóval úgy tűnik az öreg laptop tudja.
  4. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    Ez nekem kinai. Viszont ennyit mér, és láthatóan gyors is. Lehet téved az u.p.c. este mérek máshol, bár csak olyant találtam másikat ami csak 50mbit ig mér. Hol merjék, melyik pontos? A Telekomnál nem tudok, hiába tettem fel javat. Valami nem tetszik neki.
  5. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    Valamiért kipontozza a tesztszerver névét ahol mértem
  6. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    Ha a 2,4 re kapcsolódok, akkor 30-40 akár a többi eszközzel. Viszont az 5ghz nél 120 közelit mér. ***** teszt szerver. Nem tudom pontos e, de láthatólag gyors. Kábelen is ennyit mérek. ***** tesztszerveren
  7. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    Nem tudom, hogy milyen wifi van benne, de szerintem az "a" amivel az 5ghz megy. "n" az gondolom a tabletben is van, "a" az nincs.
  8. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    A laptop acer travelmate 6492. Nem tudok róla több adatot, most nincs nálam.
  9. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    Köszönöm a válaszokat.
  10. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    A válaszokat köszönöm. A 40Mhz-s csatornát a 2,4 GHz-nél gondolod? Az 5 GHz vevő, gondolom az "a" szabvány. Az nincs benne. Csak nem értem, hogy a router beállításnál az " n"-t jelölöm, az akkor nem ott adja le a jelet? Egy komolyabb, drágább router azért 2,4-en is leadja a 120 közelit?
  11. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    Na én ilyeneket nem tudok ,de azt hiszem nem is teljesen érthetően írtam a problémát. A Laptopom régi, ennek ellenére az látja az 5 Ghz-es wifit. A router dual band típusú. A laptop látja mindkettő wifi hálózatot. A beállításoknál eltérő neveket adtam meg. A telefonom, ami egy iphone4s, és a tabletem, ami egy asus zenpad, nem látja az 5 Ghz-es hálózatot, csak a 2,4 -est. Azokra tudok csak csatlakozni. Az a lassú, ,mert csak 30-40 Mbit/s tud. A laptoppal próbáltam, az 5ghz hálózaton, közel 120 megy, a 2,4-en csak 30-40, pont, mint a telefonon. A telefont, és a tabletet használom a legtöbbet, tehát jó lenne, ha ezeken is ki tudnám használni a 120-as netet. Persze a telekom álltal adott routertől nem várok csodát, de nem tudom, hogy ha veszek egy "márkás" routert, azzal előbbre vgfyok-e.
  12. Törölt_tag6795

    Kábelnet

    Kedves fórumozók. A TELEKOM egy SAGEMCOM routert szerelt be hozzám. 2,4 GHz-en működik minden eszközömmel, viszont nagyon lassú, max 30-40 Mbit/s . 120 Mbit/s az előfizetésem. Kábelen simán jön is, nagyon jó.Egy régi, kb 8-10 éves laptopom van, az látja az 5 Ghz-et, és közel 120Mbit/s-el megy is. A problémám a telefonommal, és a tabletemmel van. Arra már rá jöttem, hogy egyik sem ismeri az "a" szabványt. Nem értek hozzá, ezért kérdezem. Ha a router beállításokban az 5Ghz-nél az "n" szabványt jelölöm ki, akkor miért nem látja a tablet? Lehet ezzel valamit kezdeni? Ha veszek egy routert, ami szintén tudja az 5Ghz-et, akkor azzal sem fog működni? Esetleg egy jobb router tudja ezt is? Valamint abban kérnék még tanácsot, hogy mivel ez a router a 2,4 GHz-nél max 40Mbit/s tud, akkor egy pl/ asus RT-AC87U / tud ezen a frekvencián gyorsabb netet? Ha valaki tudna ezekre a kérdésekre választ, azt kérem írjon. Köszönöm
×
×
  • Új...