Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6816

Új tag
  • Tartalmak

    9
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Törölt_tag6816 eredményei

Tudóspalánta

Tudóspalánta (3/13)

  1. Egyelőre stabilnak tűnik. Most ismét megnéztem, most a CRC-k száma kevesebb. A képen korábban a CRC u/d: 0/3134 volt, jelenleg csak 0/1564. Nem tudom, h ezt milyen időközönként méri/rögzíti. A feltöltés csillapítása pedig kevésbé zavar. A wifit a teló full erősnek jelzi. A lakás legtávolabbi pontja nem több, mint 10 méter a modemtől. Vezetékhosszok: Panelban lakom, a bejárattól a fali aljzatig ~1,2 méter, aljzattól a modemig ~1 méter. Amúgy pedig a Postahivatalban lévő Telekom központtól légvonalban kb 1 km-re lakom.
  2. Hab a tortán: A régi modem mellé kellett még külön a D-Link DIR300 router a wifihez, ami itt éktelenkedett a gép mellett, ebben az új cuccban pedig együtt van a modem és a wifi router.
  3. Csak jelzem, hogy a ZTE gyártmányú, VDSL2-es modem/router beszerelése ma megtörtént. A speedtest.net mérése szerint a letöltés 28.86, a feltöltés valahol 4,6 Mbps körül van, tökéletes!
  4. Érdeklődtem a 1412-n, hogy nálunk létesíthető-e a VDSL, és úgy tűnik, hogy összejön. Így a D-Link beszerzés elnapolva, hiszen a vdsl-hez már NetMánia L csomag jön, és ahhoz kapok modemet is a Telekomtól. Nagyon hasznos volt Veled ez az eszmecsere, így nem verem magam felesleges kiadásba. Köszönöm!
  5. Hát bizony, nem mai gyerek... Becsületére legyen mondva, ez idő alatt rendesen szolgált, de hát mára már valóban eljárt felette az idő. Természetesen csere lesz, már kinéztem magamnak egy D-Link DSL-321B típust. Bár nem vagyok ennyire jártas elektronikai témában, de lehet, hogy ezt a DMT Tool-t azért kipróbálom. Visszalépni 10 Mbps-re semmiképp nem akarok. A 20 Mbps szerintem egyelőre elég, aztán később még mindig ráérek magasabb sebességre kapcsolni. Köszönöm az infót!
  6. A Telekom megvalósított VDSL fejlesztéseit felsoroló oldalán az "M" betűs települések között megtalálható városunk, Mosonmagyaróvár. Erre kellene váltani a nagyobb sebesség érdekében?
  7. Hogy sima vagy HGW a modem, azt nem tudom, de a típusa: Huawei SmartAX MT800u-T
  8. 2016. július 19-én váltottam NetMánia S-ről (10 MBps) NetMánia M díjcsomagra (20 MBps), mert szerettem volna kicsit gyorsítani a netünkön. A váltás óta azonban - többször, több helyről mért adatok alapján - mind a mai napig még mindig 12-13 MBps között van az elért letöltési sebesség. Remélem, ez nem azt jelenti, hogy lakóhelyemen (Mosonmagyaróvár városközponti része) fizikailag nem lehetséges a 20 MBps biztosítása. Ellenkező esetben nincs értelme magasabb díjat fizetnem azért, amit nem kapok meg... (ADSL kapcsolat, D-Link DIR-300-as routerem van, hardware version: B1, firmware: 2.04)
×
×
  • Új...