Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6860

Tag
  • Tartalmak

    18
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit Törölt_tag6860 posztolt

  1. "Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti." 

    nem a kedvezmények miatt fizettem elő, hanem mert másik szolgáltató horrbilis árat kért a semmiért szinte. nem is akartunk hűségidőt de a ügyintéző nagyon erőltette. és nem is a kedvezmények miatt kértük csomagban hanem mert úgy adták. 

    Ilynekor mivan? :'D 

  2. Sziasztok gondolom sokan kaptatok e-mailt amiben ez áll:

    Kedves Ügyfelünk!
     
    2016. július 1-jén fontos jogszabályváltozás lépett életbe, amely érinti az Ön TV-szolgáltatását is.
     
     
     
    Szeretnénk jelezni Önnek, hogy a Magyar Telekom 2016-ban nem emeli TV szolgáltatásának havidíját!

    2017. január 1-jétől kezdődően határozott és határozatlan idejű szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére - az előfizetőink érdekeit leginkább szem előtt tartva - a lenti jogszabályváltozás miatt az RTL Klub és a TV2 által közölt díjnál jóval kedvezőbb, mindösszesen havi bruttó 290 Ft egyedi díjat vezetünk be.

     

    Ebben írja azt is továbba hogy "A fenti módosítással kapcsolatos jogi tudnivalók a következők:
    Amennyiben a módosítások az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaznak, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Az előfizető a határozatlan idejű előfizetői szerződést legfeljebb 8 napos felmondási határidővel bármikor jogosult további jogkövetkezmények nélkül felmondani." 

    Valaki fordítana nekem magyarra? (iptv családi +hd; netmánia l; digitális alap telefon-ra  vagyok előfizetve ((mind különböző hűséglejárattal)))

    Szinte sosem nézem az RTL-t se a TV2-t és erre akarnak pluszba 290 forintot elkérni. Mivel hűségidőm van lemondhatom jogkövetkezmény nélkül? továbbá akkor megmarad az internet és telefon előfizetésem? (Telekom chat-en azt mondták hívjam a 1412-t (de nincs kedvem végigzongorázni a 1412-t) köszi)

     
     
     
     
     
  3. Sziasztok, gondolom hallottátok hogy nem lesz se FOX se natgeo stb.

    Kérdem én, mivel ez egyoldalú szerződésmódosítás. mikor küldik az értesítést ki (kb?)? mert 15 nap áll rendelkezésre a szerződés felmondására minden jogi következmény nélkül. Szóval kérdésem egyszerű: Mikor küldik ki az értesítést a szerződésmódosításról? (Szeptemberi számlában benne volt, de az nem hogy melyik csatorna távozik)

    Köszi a válaszokat

×
×
  • Új...