Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6874

Új tag
  • Tartalmak

    4
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6874 posztolt

  1. Azt hogy Odin-al fel tudok rakni független romot én is tudom, de a lényegen ez akkor sem változtat hogy egy max 40 MB biztonsági frissítésnek a tesztelése miért tart az egyik szolgáltatónál hónapokat. Ha Odin-al rakom fel akkor a teljes szoftvert rakja fel, de ha a telefonra jön akkor csak a frissítést. A lényegen ez akkor sem változtat hogy T-s szolgáltatok a béka feneke alatt vannak!
  2. Nem új szoftverről van szó hanem havonta kiadott biztonsági frissítésről amit a google biztosít a Samsungnak, pont azért hogy a biztonsági réseket ki javítsa.
  3. A sammobile.com oldalra ha fel mész láthatod hogy a *****fon ki adta a frissítéseket! Ha jól tudom nekik is ugyan azt az eljárást kell végig csinálniuk mint a másik két T szolgáltatónak. Akkor most hogy is van ez az egyiknek sikerül kiadni időben a másik kettőnek nem?
  4. Miért nem kapja meg a biztonsági frissítéseket az S7 Edge? Az utolsó frissítés augusztus 1. Felháboritónak tartom hogy szolgáltató ennyire nem törődik az ügyfeleivel! A *****fon a szeptemberit és az oktoberit is ki adta! Mi az oka annak hogy a t-mobil előfizetök ebböl kimaradnak?
×
×
  • Új...