Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Törölt_tag6925

Új tag
  • Tartalmak

    5
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Törölt_tag6925 posztolt

  1. Törölt_tag6925

    Optikai internet

    Akkor nekifutok újra: A szerelő összekötötte direktbe a laptopját a Huaweivel. A laptop pppoe -vel betárcsázta a netet, a Win10-es laptop 200 megát mért. Ha a Win10 nem tud gigabitet kipréselni pppoe-vel akkor tényleg kell egy hardveres nat.
  2. Törölt_tag6925

    Optikai internet

    Ezen nekem nem segítene a mikrotik. Modem módban a Telekomos szerelő laptopjával betárcsázva Win10 alatt nem ment az internet gigabittel. 200 mega körül volt a plafon. Szerintem bármi ami betárcsáztatja a Huaweit az ennyit fog mérni. Itt valami a Telekomos eszközzel nem frankó. Van-e másik típusú eszköz amire ki lehet ezt cseréltetni? Valakinek sikerült -e modemként használva a Huaweit kipréselni a gigabitet? Hogy?
  3. Törölt_tag6925

    Optikai internet

    Sziasztok! Nekem is lenne egy problémám: Fehér, 2 antennás Huawei modem/routert kaptam a gigabites vonalamhoz. Mivel ragaszkodtam a saját openwrt-s routeremhez így modem módban hajtom a Huawei eszközt. A sebesség így csak 200 mega alatt jön, akár a PC-vel tárcsázok be akár az openwrt-s routerrel. Bejelentettem telefonon hibára, rámértek (volna) a vonalra de a telefonos hölgy tájékoztatása szerint ilyet ők nem tudnak ellenőrizni (sebességet). Kiküldte a szerelőt. A szerelő átkapcsolta router módba a Huawei-t és jött is a gigabit sebesség. Azt mondta csak így tudja az eszköz kihozni a maximum sebességet. Modem módban az ő laptopjával is csak 200 megát tudott mérni. Kérdésem: van -e másik modem a TELEKOMnál amire ezt ki lehetne cseréltetni és tudja a gigabitet? Modem módban ez miért lassú?
  4. Törölt_tag6925

    Optikai internet

    Nekem most egy HUAWEI EchoLife HG850a modem van az optikai netemhez, a szerelő ezen beállította a modem funkciót de csak 100mbitet tud. Szerettem volna XXL (120megás) csomagra váltani de akkor olyan Huawei modem+routert hoztak amiben nem lehetett modem módot választani. Ezért leszek kiváncsi, hogy a gigabit esetén lesz -e megoldás a gondomra. Várom mások tapasztalatát meg esetleg ha lesz egy PDF a Telekom oldalán az eszközökről azt is végigolvasom.
  5. Törölt_tag6925

    Optikai internet

    Rövid kérdés: Az új NETMANIA1000 díjcsomaghoz milyen modem/router jár? Szeretném csak modem módban hajtani az eszközt, mert a tűzfal beállításaimat egy OPENWRT routerrel akarom megoldani. Lehet a szolgáltatói routert modem módban használni? Ha nem akkor én biztos kihagyom a váltást...
×
×
  • Új...