Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

Hugi

Tag
  • Tartalmak

    12
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Minden, amit Hugi posztolt

  1. Hugi

    RTL Gold

    Köszönöm szépen
  2. Hugi

    RTL Gold

    Sziasztok! Most vettem észre, hogy egy új csatorna jelent meg nálam, az RTL Gold - de nem jövök rá, hogy melyik csatorna helyett tették be. Szuper családi HD csomagom van.
  3. Hugi

    Díjcsomag lemondás

    Köszönöm szépen
  4. Hugi

    Díjcsomag lemondás

    Nem tudom. Ezért kérdezem. Az alapcsomagnál fel van tüntetve a hűségidő: IPTV Szuper Családi HD Hűségkedvezmény: 2018.11.16 -ig A minicsomagnál viszont az van írva, hogy hűségkedvezmény nincs: IPTV HBO MaxPak Nem tudom, hogy azért nincs rá hűségkedvezmény, mert nem vonatkozik rá a hűségidő, vagy mert... passz...
  5. Kérdésem, hogy a HBO Max díjcsomagot le lehet-e mondani a hűségidő figyelmen kívül hagyásával? Vagy arra is vonatkozik a hűségidő?
  6. Eljött a 2017 január elseje - és már el is múlt. Nálam semmi változás a csatornakiosztásban. Mikor fog realizálódni? Vagy csak én maradtam ki a változásból?
  7. Nem, nem tudok. Viszont kíváncsi vagyok azokra a HD ismeretterjesztőkre, amik most megjelennek a csomagomban. Utána mondok véleményt.
  8. Olyan csatornakiosztást nem lehet összeállítani, ami mindenkinek megfelel. Sajnálom a NatGeo-t, de megvárom mit nyújtanak helyette - és most nem konkrétan a TV2 családra gondolok...
  9. Mikor tudjuk meg pontosan, hogy milyen csomagban mi fog megváltozni?
×
×
  • Új...