Ugrás a tartalomhoz
  • Szeretne hasonló avatart használni? A profilképként felhasználható avatarokat az alábbi linkről tudja letölteni.

    image.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpegimage.jpeg

lalapapa

Új tag
  • Tartalmak

    1
  • Csatlakozás időpontja

  • Utolsó látogatás

Bejegyzések, amit lalapapa posztolt

  1. Az úton-útfélen látható óriásplakátoknak köszönhetően,kértem Önöktől a gyorsabb internetet,valamint ,mivel három alkalmazásukra vagyok előfizető,az azután járó kedvezmény érvényesítését. Önök meg is küldték a szerződést,ami 20 megás internetsebességről,valamint 10 ezer Forintos előfizetési díjról szólt. Majd' öt ezerrel kevesebbről,mint így,a három / !/ megás internettel.

    Aztán jött a valóság,hogy nálunk csak plakáton van nagysebességű internet. Valóban elkezdték,hogy legyen látszata,gondolom én,aztán abbahagyták.

    Utolsó értesítésük az volt,hogy fájdalomdíj fejében kapok majd egyszeri  három ezer Forintos kedvezményt. Miből?? A 10 ezer Forintból,vagy a 15 ezer Forintos régiből?? Most akkor él-e az új szerződésem ? Előfizetek a telefonra,televízióra,internetre. Ez három. Logikusnak tartom a 10 ezer Forintos havidíjat. De a nevetséges három mega miatt még annyit sem.Kérdésem :mivel becsaptak,és a nagysebességű internet bejelentése miatt vállaltam be a televízió előfizetést is,aminek csatorna kiosztását most ráadásul politikai okokból tönkretették,az Önök álláspontja szerint eddigi összes előfizetéseim,és hűségidőm felbontása számomra járna-e kötelezettség megszegéssel ? 

    Tisztelettel : Varga

×
×
  • Új...